Η ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης του ΝΟΧ ξεκίνησε με χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα του Highlight για να κατακτήσει την 1η θέση στο Κόμπο.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ είναι η εξής:

Για τη δεύτερη μέρα:

Σε μεγάλο πρωταγωνιστή του διεθνούς μίτινγκ συλλόγων “Hellas Open” το οποίο φιλοξενείται στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ εξελίσσεται ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων!

Η ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης μετά το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα του Highlight κατάφερε να κατακτήσει την 1η θέση και στο Κόμπο, αφήνοντας στη 2η και την 3η αντίστοιχα τους Νηρέα Χαλανδρίου και Καλλίπολις Ισπανίας.

Συγκεκριμένα, τα κορίτσια του ΝΟΧ συγκέντρωσαν βαθμολογία 77,5667 που τους χάρισε το χρυσό, δείχνοντας έτσι ξανά τις μεγάλες τους δυνατότητες. Μια διάκριση πολύ σημαντική που δικαιώνει τη σκληρή δουλειά που γίνεται στο τμήμα.

Αναλυτικότερα, τα κορίτσια που αποτέλεσαν το χορευτικό είναι τα εξής: Μπλεμπλιδάκη, Μπόκου, Εικοσιπεντάκη Α., Εικοσιπεντάκη Μ., Κανατάκη, Κοκκινάκη, Μακρινάκη, Μηνά, Τσιφετάκη, Τζατζιμάκη (αναπληρωματικές οι Νίκου και Βλαχαντώνη).

Πέραν της πρωτιάς στο Κόμπο, εξαιρετική ήταν ακόμη η παρουσία για την Γαρυφαλιάνα Νίκου στο Ελεύθερο Σόλο η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, τερματίζοντας πίσω από τις Καραμέσιου (ΑΝΟΜ) και την Αμερικανίδα, Χοφστάινερ.

Για την πρώτη μέρα:

Την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο αγώνισμα του Highlight πανηγυρίζει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στην αυλαία του διεθνούς μίτινγκ συλλόγων καλλιτεχνικής κολύμβησης “Hellas Open” το οποίο γίνεται παράλληλα με το FINA World Series Super Final που ξεκινά την Παρασκευή (20/5).

Τα κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου κατάφεραν να ξεχωρίσουν χάρη στο χορευτικό που παρουσίασαν στο ΟΑΚΑ και το οποίο συγκρότησαν οι εξής αθλήτριες: Μπλεμπλιδάκη, Μπόκου, Εικοσιπεντάκη Αναστ., Εικοσιπεντάκη Μαρ.-Αρτ., Κοκκινάκη, Μακρινάκη, Μηνά, Τσιφετάκη, Τζατζιμάκη και Βλαχαντώνη.

Η βαθμολογία για τα κορίτσια ήταν 76,0333, αφήνοντας στη δεύτερη θέση βρέθηκε η ομάδα της Καλλίπολις Ισπανίας, η οποία απέσπασε 72,9333 βαθμούς.

Πλέον, ακολουθεί η συμμετοχή και στ’ άλλα αγωνίσματα για τα κορίτσια του ΝΟΧ, τα οποία επιβεβαιώνουν για μια ακόμα φορά το ταλέντο και τις μεγάλες τους δυνατότητες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook