Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να δοθούν απαντήσεις για τους λόγους της αυτοκτονίας του 14χρονου Μάκη στα Σεπόλια.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι, προκειμένου να διαλευκανθούν τα αίτια αυτής της ανείπωτης τραγωδίας, εργάζεται ακατάπαυστα μια μικρή ομάδα έμπειρων αστυνομικών-ψυχολόγων.

Όπως ανέφεραν αξιόπιστες πηγές στο iefimerida.gr, πρόκειται για μια συνδυαστική έρευνα, με τις απαντήσεις να αναμένεται να έρθουν μέσα από τις καταθέσεις, την επίσημη ιατροδικαστική έκθεση στην οποία θα συμπεριλαμβάνονται και οι ιστολογικές εξετάσεις, καθώς και από τα ψηφιακά μέσα που ερευνώνται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. -το κινητό τηλέφωνο και τον υπολογιστή του 14χρονου.

Χθες το απόγευμα κατέθεσε η μητέρα του 14χρονου, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Η ίδια διέκοψε αρκετές φορές την κατάθεσή της, καθώς ξεσπούσε σε κλάματα για το παιδί της, που χθες αποχαιρέτησε, ενώ ανέφερε ότι δεν γνώριζε για περιστατικά bullying σε βάρος του.

Παράλληλα, κατέθεσε και ο προπονητής του 14χρονου, ο οποίος, κατά πληροφορίες, υποστήριξε  ότι δύσκολα ο Μάκης θα «λύγιζε» από συμπεριφορές εκφοβισμού, διότι ήταν ένας δυνατός αθλητής και χαρακτήρας.

Χθες, έδωσαν κατάθεση και δύο συμμαθήτριές του από τον στενό φιλικό του κύκλο, ενώ αναμένεται η κατάθεση καθηγήτριας που ήταν κοντά στο παιδί και ενδεχομένως μπορεί να δώσει πολύτιμες πληροφορίες.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook