Υλικά

  • 450 γρ. ζυμαρικά, κατά προτίμηση ολικής αλέσεως
  • 1 κονσέρβα ψητές κόκκινες πιπεριές, στραγγισμένες και χοντροκομμένες
  • 170 γρ. σάλτσα πέστο βασιλικού
  • 1 μπάλα φρέσκια μοτσαρέλα κομμένη σε κύβους
  • 3 χούφτες φρέσκια ρόκα

Εκτέλεση

Βήμα 1Βράστε τα ζυμαρικά σε μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό al dente, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σουρώστε και ξεπλύνετε με κρύο νερό για περίπου 20-30 δευτερόλεπτα μέχρι να μην είναι πια ζεστά.Βήμα 2Σε ένα μεγάλο μπολ σερβιρίσματος ρίξτε τα ζυμαρικά με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε μέχρι να ενωθούν.Βήμα 3Σερβίρετε αμέσως ή τοποθετήστε στο ψυγείο σε σφραγισμένο δοχείο για έως και 3 ημέρες.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook