Αν νομίζετε πως έχετε δει όλων των ειδών από αφίξεις των νυφών σε εκκλησίες μάλλον πρέπει να αλλάξετε γνώμη.

Το απόγευμα του Σαββάτου στο γραφικό εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής στον Δήμο Χανίων, η νύφη έκανε την εμφάνισή της εν πλω και μάλιστα τηρώντας το έθιμο της….βόλτας για να προκαλέσει αγωνία στον γαμπρό.

Από νωρίς το απόγευμα στο εκκλησάκι ο γαμπρός Γιώργος Δασκαλάκης μαζί με συγγενείς και φίλους περίμενε υπομονετικά ατενίζοντας την θάλασσα για να δει το σκάφος με την εκλεκτή της καρδιάς του Ευγενία Τζοτζολάκη.

(Πατήστε πάνω στις μικρές φωτο για να μεγαλώσουν)

Τελικά, το σκάφος με την νύφη, που ξεκίνησε από το παλιό λιμάνι των Χανίων, φάνηκε στα ανοιχτά, αλλά αντί να βγει κατευθείαν στο μικρό λιμανάκι έκανε μια – δυο βόλτες, τηρώντας το έθιμο.

Τελικά υπο τη συνοδεία παραδοσιακών μουσικών οργάνων αλλά και με κόρνες (μια από τις οποίες κρατούσε η νύφη) η αποβίβαση έγινε και μαζί με τον γαμπρό πήγαν στο όμορφο εκκλησάκι για το μυστήριο του γάμου.

Να σημειωθεί πως η οικογένεια του γαμπρού δραστηριοποιείται στον κλάδο της εστίασης, ενώ στον ίδιο κλάδο απασχολείται και η νύφη, η οποία είναι θυγατέρα της Όλγας Τζοτζολάκη η οποία παλαιότερα είχε διατελέσει, στέλεχος, (Αντιπρόεδρος και Γενική Γραμματέας) της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Χανίων.

Το Flashnews.gr εύχεται στους νεόνυμφους βίον ανθόσπαρτον με αγάπη και ευτυχία.

Ναπολέων Σαραντίδης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook