Οικονομία στη μάσκαρα. Αγοράστε μια ακριβή μάσκαρα μόνο μια φορά. Μόλις τελειώσει, πρέπει να πλύνετε πολύ καλά το βουρτσάκι και να το κρατήσετε. Η κύρια διαφορά ανάμεσα στις ακριβές και τις φθηνές, είναι το βουρτσάκι. Χρησιμοποιήστε τη φθηνή μάσκαρα με το βουρτσάκι της και μετά χρησιμοποιήστε το ακριβό βουρτσάκι για να ξεχωρίσετε  τις βλεφαρίδες σας.

Conditioner για όλες τις δουλειές. Αν χρησιμοποιείτε αφρό ξυρίσματος, αντικαταστήστε τον με ένα πολύ φθηνό conditioner. Κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά.

Αγοράστε βαζελίνη. Αγοράστε ένα μεγάλο βάζο βαζελίνη. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε σαν lip gloss, lip balm, για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ, σαν κρέμα για τα χέρια και τα πόδια.

Χρησιμοποιήστε ελαιόλαδο. Για μια πολύ φθηνή μάσκα μαλλιών, απλώστε μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο στο κεφάλι σας, τυλίξτε το με μια πετσέτα και μετά από 20 λεπτά λουστείτε. Για απαλό δέρμα, ρίξτε λίγο ελαιόλαδο μέσα στη μπανιέρα. Για απολέπιση, χρησιμοποιήστε ελαιόλαδο και ζάχαρη.

Σαρκώδη χείλη. Πάρτε λίγο βαζελίνη, βάλτε μέσα λίγο πιπέρι καγιέν ή κανέλα και απλώστε το μείγμα στα χείλη σας. Το πιπέρι και η κανέλα θα τα κάνουν να φουσκώσουν.

Μην πετάτε τίποτα. Αγοράστε ένα πινέλο για τα χείλη και χρησιμοποιήστε όλο το κραγιόν σας, ακόμη και αυτό που βρίσκεται στο τέλος.

(fashionlove)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook