Φωτογραφία: nuggetworld561 / Instagram

Οι επικριτές να την κατηγορούν ότι με αυτόν τον τρόπο, το μεγαλώνει για να γίνει «γκάνγκστερ» και «κακοποιός».

Η Shamekia Morris, σχεδιάστρια μόδας από το West Palm Beach της Φλόριντα, άρχισε για πρώτη φορά να βάζει προσωρινά τατουάζ στον γιο της Treylin όταν ήταν μόλις έξι μηνών.

Συχνά καλύπτει τον μικρό, ο οποίος έχει γίνει γνωστός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το όνομα χρήστη NuggetWorld561, από την κορυφή ως τα νύχια με τατουάζ – στο στομάχι, τα χέρια, την πλάτη και τα πόδια του.

Παρόλο που τα τατουάζ δεν είναι αληθινά, πολλοί άνθρωποι στο διαδίκτυο έχουν κατακεραυνώσει τη νεαρή μητέρα που καλύπτει το παιδία της με τα σχέδια, με κάποιους να τη χαρακτηρίζουν «κακή μαμά».

«Δέχομαι πολλές αντιδράσεις, οι άνθρωποι λένε ότι μεγαλώνω τον γιο μου ως “γκάνγκστερ”, “κακοποιό”, δεν έχουν συνηθίσει να βλέπουν ένα μωρό με τατουάζ», δήλωσε η ίδια στο Truly κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης της.

Οι διαδικτυακές αντιδράσεις ξεκίνησαν πριν καν γεννηθεί ο Treylin, όταν έκανε μια φωτογράφηση σε ένα εργαστήριο τατουάζ, στην οποία έδειχνε τα δικά της σχέδια με μελάνι.

«Όταν ήμουν οκτώ μηνών [έγκυος] έκανα μια φωτογράφιση με τα αδέρφια μου σε ένα κατάστημα τατουάζ», θυμήθηκε.

«Με εκφόβιζαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όλα τα σχόλια ήταν αρνητικά, οι άνθρωποι έλεγαν ότι το μωρό μου θα γεννηθεί με ένα σωρό τατουάζ. Θα έχει δηλητηρίαση του δέρματος. Ήταν τρελό».

Και όταν άρχισε να βάζει τα ψεύτικα τατουάζ στον μικρό Trey, οι οπαδοί της δεν το βρήκαν διασκεδαστικό. Όπως ανέφερε, οι άνθρωποι της είπαν ότι ο Treylin πρόκειται να «πυροβοληθεί στους δρόμους» ή ότι τον «μεγαλώνει για τη φυλακή».

«Οι αντιδράσεις ήταν τρομερές. Με πληγώνει γιατί ξέρω ότι δεν είμαι κακή μαμά και με αποκαλούν με όλα τα είδη των χαρακτηρισμών. Είναι τρελό. Για τους ανθρώπους που με κρίνουν, δεν με νοιάζει γιατί αυτός είναι ένας τρόπος ζωής που απολαμβάνουμε», συνέχισε.

«Αν κρίνεις κάποιον από ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτό είναι δική σου δουλειά, αλλά αυτό που λες ή σκέφτεσαι για κάποιον δεν πρόκειται να καθορίσει τι θα γίνει στο μέλλον».

Όταν η Shamekia άρχισε για πρώτη φορά να βάζει τα προσωρινά τατουάζ στον Treylin, πολλά μέλη της οικογένειάς της δεν ενθουσιάστηκαν με την κίνησή της.

Αλλά τώρα, αφού την είδαν να αυξάνει τους οπαδούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 300.000 οπαδούς στο TikTok – είναι υποστηρικτικοί.

«Όταν άρχισα να κάνω τατουάζ στον Treylin, η οικογένειά μου το μισούσε γιατί δεν τους αρέσει που έχω τατουάζ. Η οικογένειά μου ήταν πολύ αναστατωμένη. Αλλά τώρα που βλέπουν ότι μπορεί να είναι κάτι θετικό, το λατρεύουν. Γιατί όταν βγαίνουμε έξω, τραβάει πολύ προσοχή και τα παιδιά λατρεύουν πραγματικά τα τατουάζ».

Φωτογραφία: nuggetworld561 / Instagram

Η αδελφή της Dinera πρόσθεσε: «Όταν η Shamekia είχε την ιδέα, δεν ήμουν σύμφωνη, ήμουν εντελώς αντίθετη. Δεν ήθελα να το κάνει αυτό μαζί του. Αλλά από τότε που είδα πού θα μπορούσε να οδηγήσει εκείνη και τον Treylin, δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτό, επειδή αποδείχθηκε ότι ήταν κάτι θετικό».

Πολλοί κατηγορούν τη Shamekia ότι δεν είναι καλή μητέρα / Φωτογραφία: nuggetworld561 / Instagram

Η θεία του Treylin, Ilisha, ξετρελάθηκε επίσης: «Την πρώτη φορά που η Shamekia μου είπε για τα τατουάζ, η πρώτη μου αντίδραση ήταν – θα καλέσουν το DCF (Υπουργείο Παιδιών και Οικογενειών). Αλλά είμαι περήφανη για τη Shamekia και τη ζωή που φτιάχνει για τον Treylin».

Η Shamekia επέμεινε ότι ο Treylin «αγαπάει» τα προσωρινά σχέδια με μελάνι και απολαμβάνει να ντύνεται με φανταχτερά ρούχα.

Έχει τη δική του ντουλάπα, η οποία είναι γεμάτη μέχρι πάνω με ρούχα, καθώς και πάνω από 150 ζευγάρια αθλητικά παπούτσια.

Συχνά προσθέτει στις εμφανίσεις του Treylin αξεσουάρ, όπως κοσμήματα – μεταξύ των οποίων χρυσές αλυσίδες και λαμπερά κολιέ.

«Νομίζω ότι ο Treylin λατρεύει να ντύνεται. Όταν βλέπει τον εαυτό του ντυμένο στον καθρέφτη, χορεύει. Νομίζω ότι πραγματικά το απολαμβάνει», δήλωσε.

Παρ’ όλα τα αρνητικά σχόλια, η Shamekia είναι σίγουρη ότι είναι καλή μαμά για τον Treylin και δεν σκοπεύει να σταματήσει σύντομα τα προσωρινά τατουάζ.

«Η γνώμη μου για το να είσαι καλή μαμά είναι να είσαι ο υποστηρικτής τους, να είσαι το άτομο που θα τους βοηθήσει, να είσαι ο καλύτερος φίλος τους», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook