Ο Γιάννης Κυριακόπουλος ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ρεθύμνου στον αγώνα απέναντι στον Πανερυθραϊκό με τον ίδιο να δηλώσει ότι σημασία έχει η νίκη.

Ο Ελληνας πλέι μέικερ υπογράμμισε επίσης, ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά ενόψει της συνέχειας. «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά όπως σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια θα πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να τα κερδίζουμε. Πιστεύω ότι λόγω της ίωσης που είχε καταβάλλει πολλά παιδιά κατά την διάρκεια της εβδομάδας, δεν είχαμε προετοιμαστεί προπονητικά σωστά, για να έχουμε καλύτερη εικόνα. Σημασία έχει ότι έστω και δύσκολα πήραμε τους 2 βαθμούς για τη συνέχεια. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά γιατί όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα.

Σημασία έχει να κερδίσει η ομάδα. Ποιος θα βάζει το καλάθι δεν παίζει κανένα ρόλο. Όποιος και να το βάζει είναι παίκτης της ομάδας μας. Από εκεί και πέρα όποιος βρίσκεται στην καλύτερη ημέρα θα πρέπει να αξιοποιείται. Είναι θέλημα Θεού και τύχης να βάζει ένας παίκτης αυτά τα σουτ και να δίνει βαθμούς στην ομάδα του. Εγώ από την πλευρά μου, θα προσπαθήσω να δώσω όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα στην ομάδα και να την βοηθάω όσο το δυνατόν γίνεται.

Ικανοποιημένοι δεν είμαστε ποτέ όσο υπάρχει πρωτάθλημα. Κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να το κερδίζουμε, αλλά έχουμε κάποια παιχνίδια στον πόντο που μπορούσαμε να τα κερδίσουμε. Εμείς θα πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και όχι μακροπρόθεσμα, ώστε να προετοιμαστούμε για το δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ Άργους εκτός».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook