Οι εκλογές της ΕΛΜΕ Χανίων για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το 20ο συνέδριο της ΟΛΜΕ θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 24 και την Τετάρτη 25/05/22, 1μμ-8μμ, στο 1ο ΕΠΑΛ Χανίων(πεζόδρομος Κοραή).

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23/05/2022, 6μμ στο 1ο ΕΠΑΛ Χανίων.
Για την έγκαιρη προετοιμασία των εκλογών (εκτύπωση ψηφοδελτίων, κλπ), η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης ψηφοδελτίων είναι την Τετάρτη 18/05/2022. Η κατάθεση των υποψηφιοτήτων (παράταξη ή μεμονωμένος υποψήφιος) μπορεί να γίνει είτε δια ζώσης (στον Πρόεδρο ή στη Γ. Γραμματέα), ή στα γραφεία της ΕΛΜΕ (Τετάρτη 18/5, 8μ.μ), είτε να αποσταλούν ηλεκτρονικά σε συνημμένο αρχείο στο mail της ΕΛΜΕ [email protected] (Τετάρτη 18/5, 8μ.μ). και θα αναγράφονται όνομα, επίθετο και πατρώνυμο (σε μορφή word). Στις εκλογές απαιτείται η αστυνομική ταυτότητα.

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της ΕΛΜΕ για το έτος 2021-22. Πλήρη συνδικαλιστικά δικαιώματα, έχουν επίσης, και οι αναπληρωτές πλήρους ή μειωμένου ωραρίου. Στις διαδικασίες μπορούν να συμμετάσχουν οι συνάδελφοι που υπηρετούν οργανικά ή με απόσπαση στα σχολεία ευθύνης της ΕΛΜΕ, μόνιμοι, αναπληρωτές πλήρους ή μειωμένου ωραρίου γενικής εκπ/σης και Ειδ. Αγωγής. Σε κάθε περίπτωση η οικονομική τακτοποίηση μπορεί να γίνει και την ημέρα της ΓΣ και των εκλογών.

Η Τακτική Συνέλευση της ΕΛΜΕ θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα 23/05/2022 στις 6μμ. στο 1ο ΕΠΑΛ Χανίων ενώ Τρίτη 24 και Τετάρτη 25/05/2022 (1μμ-8μμ) θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το συνέδριο της ΟΛΜΕ.
Τα θέματα της Συνέλευσης είναι:
• Απολογισμός της δράσης του ΔΣ της ΟΛΜΕ
• Τα αιτήματα και οι διεκδικήσεις του κλάδου την επόμενη περίοδο.
• Πρόγραμμα δράσης.
• Εκλογή εφορευτικής επιτροπής

Η ΕΛΜΕ Χανίων καλεί όλους τους συναδέλφους σε μαζική συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση και στις εκλογές. Η συμμετοχή στις εκλογές καθορίζει και τον αριθμό των αντιπροσώπων που θα εκλέξει η ΕΛΜΕ Χανίων στο 20ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ, αλλά και τις ψήφους της ΕΛΜΕ στις Γ.Σ. Προέδρων της ΟΛΜΕ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook