Στο πλατό της εκπομπής Όλα Γκουντ βρέθηκε ο Απόστολος Ρουβάς, το μεσημέρι της Κυριακής, προκειμένου να συναντήσει τη Ναταλί Κάκκαβα και τον Γρηγόρη Γκουντάρα στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γοητευτικός μάγειρας μίλησε από καρδιάς για τη σχέση που δυνάμωσε με τον πατέρα του μετά την συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor.

Πιο συγκεκριμένα, ο Απόστολος Ρουβάς εξομολογήθηκε πως «πολλές φορές είμαστε σκληροί χωρίς λόγο. Χωρίς λόγο… Μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια χωρισμένων γονιών και σε μια πολύ μικρή ηλικία, γιατί όταν χώρισαν οι δικοί μου ήμουν επτά χρονών, πολλές φορές αναπτύσσεις πράγματα στο μυαλό σου που αδικούν κάποιους ανθρώπους. Κατά κάποιο τρόπο μεγαλώνεις με αυτό το πράγμα, περνούν τα χρόνια, συνειδητοποιείς κάποια πράγματα αλλά ποτέ δεν τα λες».

«Έχω συνειδητοποιήσει δηλαδή ότι τσακωθήκατε, δεν τα βρήκατε, όλα καλά αλλά εσύ είσαι ο μπαμπάς μου».

«Μας δόθηκε η ευκαιρία, τώρα που βγήκα από το Survivor, να βρεθούμε και να τα πούμε. Θεωρώ πως έχουν αλλάξει και κάποια πράγματα. Το οφείλω στο Survivor αυτό σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό γιατί έχω αλλάξει πολύ στάση ζωής και τρόπο σκέψης για πολλά πράγματα» συμπλήρωσε ο Απόστολος Ρουβάς στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook