Τεράστιο μποτιλιάρισμο αυτοκινήτων έχει δημιουργηθεί στην εθνική οδό αλλά και στο οδικό δίκτυο των Χανίων λόγω του ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας που άρχισε σήμερα με αφετηρία την Κρήτη.

Το κλείσιμο των δρόμων προκειμένου να διέλθουν οι ποδηλάτες έχει δημιουργήσει κυκλοφοριακό έμφραγμα με οδηγούς να εγκλωβίζονται όμως μας καταγγέλουν για περίπου 2 ώρες στην εθνική οδό.

Στον ΒΟΑΚ συναντά κανείς χιλιόμετρα από ουρές αυτοκινήτων, ενώ και η κατάσταση στους δρόμους της πόλης δεν είναι καλύτερη. Φαίνεται ότι η διοργάνωση ήταν όνομα και πράγμα αφού… άλλαξε τα φώτα ηΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας

Δείτε φωτογραφίες από τον ΒΟΑΚ

Κυκλοφοριακό κομφούζιο και στη Λεωφόρο Καραμανλή (έξω από το ΙΚΑ)

Οι δρόμοι που έκλεισαν στα Χανιά είναι οι εξής:

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης αυτών, τμηματικάκατά τις ώρες 11:00 έως 18:00της ιδίας ημέρας και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας ως κάτωθι:

• Στην Παλαιά Εθνική οδό Χανίων -Ρεθύμνης στο τμήμα από Βρύσες έως Νέο Χωριό.

• Στην Επαρχιακή οδό Μεγάλα Χωράφια – Στύλος – Νέο Χωριό, στο τμήμα της από Νέο Χωριό έως Μαλάξα.

• Στην Επαρχιακή οδό Μεγάλα Χωράφια – Μαλάξα – Νεροκούρου, στο τμήμα της από Μαλάξα έως Νεροκούρου (όλο το μήκος της οδού Νεροκούρου).

• Κατά μήκος της διαδρομής στην πόλη των Χανίων από τη Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή (στο ύψος οδού Δικωνύμου) – Λεωφόρος Ηρακλείου – Νεάρχου – Τζανακάκη – Ελευθερίου Βενιζέλου – Νικηφόρου Φωκά –αριστερά Κύπρου – Δευκαλίωνος – Ακτή Ενώσεως.

Ειδικότεραστις οδούς Νεάρχου – Τζανακάκη – Ελευθερίου Βενιζέλου – Νικηφόρου Φωκά – Κύπρου – Δευκαλίωνος – Ακτή Ενώσεως, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων από την 20.00 ώρα της Τρίτης 26.04.2022 έως και την 18:00 ώρα της 27.04.2022.

Τονίζεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων στο οδικό δίκτυο που θα ισχύσουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα διεξάγεται – εκτρέπεται μέσω παρακαμπτήριων – παράπλευρων οδών.

Παρακαλούνται οι οδηγοί που σκοπεύουν να μετακινηθούν, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να ενημερώνονται για τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις και τα σήματα των τροχονόμων.

Επισημαίνεται ότι η έναρξη και λήξη των απαγορεύσεων κυκλοφορίας των οχημάτων θα γίνει σταδιακά και σύμφωνα με την εξέλιξη του αγώνα και τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Τ.Λ.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook