Με διαρκή στόχο την στοχευμένη προβολή της Κρήτης και την ποιοτική αναβάθμιση και ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του Κρητικού Τουρισμού -όπως είπε χαρακτηριστικά- ο Περιφερειάρχης Κρήτης ενημέρωσε και παράλληλα κάλεσε σήμερα τους δημάρχους των τουριστικών περιοχών της Κρήτης αλλά και το σύνολο των φορέων που εμπλέκονται με το τουριστικό μας προϊόν, να συμμετέχουν στην σύσταση και λειτουργία του φορέα-εταιρίας Τουρισμού στην Περιφέρεια Κρήτης.

Σε ειδική εκδήλωση στο Επιμελητήριο Ηρακλείου ο Σταύρος Αρναουτάκης έκανε γνωστό μεταξύ άλλων ότι ο συγκεκριμένος φορέας θα γνωμοδοτεί και θα εισηγείται σειρά θεμάτων που αφορούν στον τουρισμό της Κρήτης. Θα εκπροσωπεί, θα προασπίζεται τα συμφέροντα και θα στηρίζει τους στόχους των επιχειρηματικών ομάδων του τομέα. Θα αναλαμβάνει και θα υλοποιεί ενέργειες προβολής και προώθησης της τουριστικής ταυτότητας της Κρήτης.

«Ο φορέας αυτός φιλοδοξεί να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης, μόνιμο και αξιόπιστο συνομιλητή, συνδιαμορφωτή και εμψυχωτή της αγοράς και πρεσβευτή της Κρήτης στις διεθνείς τουριστικές αγορές» υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Κρήτης και προσέθεσε απευθυνόμενος στους παραβρισκόμενους: «Το στοίχημα είναι μεγάλο, δύσκολο αλλά η πρόκληση είναι ακόμα μεγαλύτερη και σε αυτήν πρέπει να απαντήσουμε όλοι μαζί».

Στην σημερινή εκδήλωση στο Επιμελητήριο Ηρακλείου συμμετείχαν ακόμα οι αντιπερειφερειάρχες, και υπηρεσιακά στελέχη των διευθύνσεων τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook