Για την συνάντηση της Πέμπτης μεταξύ των προέδρων του περιφερειακού μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ηρακλείου (Αthletic Radio) ο Πάτερ Ανδρέας Κεφαλογιάννης.

Ο πρόεδρος του Αετού Ανωγείων που συγκάλεσε την αυριανή συνάντηση τόνισε ότι «πριν από λίγες ημέρες ο πρόεδρος του Εθνικού ήρθε μαζί μου σε επαφή και ζήτησε να γίνει μια συνάντηση ώστε να ακολουθήσουν συντονισμένες ενέργειες. Ο στόχος είναι να διεκδικήσουμε και εμείς αυτό που πρέπει».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Πάτερ Ανδρέα Κεφαλογιάννη

Για τα αιτήματα των ομάδων του περιφερειακού πρωταθλήματος: «Ούτε ένα ευρώ δεν έχουμε πάρει ως επιχορήγηση της ΕΠΟ τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Θέλουμε να απαλλαγούμε από τα χρηματικά πρόστιμα που ακολουθούν λόγω των καρτών που δέχονται οι ποδοσφαιριστές. Είναι πράγματα και διατάξεις που αν συνεχιστούν τότε θα διαλύσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία: «Πέρα από τον Ρούβα και την Επισκοπή, ποια άλλη ομάδα μπορεί να αντέξει σε αυτήν την κατηγορία; Επικοινώνησα με όλους τους προέδρους των ομάδων του περιφερειακού και ανταποκρίθηκαν όλοι. Ακόμα και αν δεν έρθουν κάποιοι λόγω υποχρεώσεων, τότε θα έρθουν οι αντιπρόεδροι των σωματείων».

Για την αυριανή συνάντηση: «Είναι πολύ σημαντική αυτή η πρωτοβουλία γιατί για πρώτη φορά συναντιούνται παράγοντες από όλες τις ομάδες του περιφερειακού πρωταθλήματος. Εύχομαι να ξεκινήσει αυτή η πρωτοβουλία και από την Κρήτη να μεταφερθεί σε ολόκληρη την Ελλάδα».

Για την πορεία του Αετού Ανωγείων: «Με τις προσθήκες που κάναμε τον Ιανουάριο το παλεύουμε ώστε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Δεν παραδίδουμε τα όπλα και θα προσπαθήσουμε για την επίτευξη του στόχου».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook