Υλικά

  • 2 φλ. τσαγιού τεμαχισμένο κοτόπουλο
  • 1 1/2 φλ. τσαγιού θρυμματισμένη ντομάτα
  • 1 λευκό κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 1 κ. γλ. αποξηραμένη ρίγανη
  • 1 κ. γλ. αλεσμένο κύμινο
  • 1 κονσέρβα πιπεριές τσιπότλε, ψιλοκομμένες
  • 1 κ. γλ. αλάτι
  • 4 τορτίγιες καλαμποκιού
  • 2 αβοκάντο, κομμένα σε φέτες

Εκτέλεση

Βήμα 1Σε ένα μεγάλο, αντικολλητικό τηγάνι, ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά.Βήμα 2Ρίξτε μέσα το κρεμμύδι και το αλάτι και σοτάρετε για 2 λεπτά.Βήμα 3Προσθέστε τη ρίγανη, το κύμινο, την πιπεριά και το σκόρδο και σοτάρετε για 1 λεπτό.Βήμα 4Προσθέστε τις θρυμματισμένες ντομάτες και το κοτόπουλο και ανακατέψτε μέχρι να καλυφθεί ομοιόμορφα το κοτόπουλο και να ζεσταθεί το μείγμα.Βήμα 5Αδειάστε το μείγμα κοτόπουλου σε ένα μεγάλο μπολ σερβιρίσματος.Βήμα 6Φρυγανίστε τις τορτίγιες στο τηγάνι, περίπου 3 λεπτά ανά πλευρά.Βήμα 7Μοιράστε το μείγμα ομοιόμορφα στις τορτίγιες, προσθέστε από πάνω φέτες αβοκάντο και σερβίρετε.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook