Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει μπαράζ ανόδου/παραμονής στη Β’ Γερμανίας, ανάμεσα στις Ντιναμό Δρέσδης και Καϊζερσλάουτερν, αλλά και Κόπα Λιμπερταδόρες, με την Βελές να υποδέχεται την Εστουδιάντες.

Οι απαραίτητες πληροφορίες για την betshop

782. Ντινάμο Δρέσδης – Καϊζερσλάουτερν (21:30)

Αγώνας ρεβάνς για τα μπαράζ ανόδου/παραμονής στη Β’ Γερμανίας. Το πρώτο ματς έληξε 0-0, οπότε όλα είναι ανοιχτά. Η γηπεδούχος προβληματίζει με τις εμφανίσεις της, μάλιστα δεν έχει νίκη εδώ και 18 επίσημα παιχνίδια. Ο βασικός μέσος Βιλ είναι ο πιο σημαντικής της απουσία. Η Καϊζερσλάουτερν είναι ιστορική ομάδα, ωστόσο δεν μπόρεσε να πάρει προβάδισμα πρόκρισης από το 1ο ματς, παρότι είχε δημιουργική καυτή ατμόσφαιρα στην έδρα της. Μελανό σημείο η αποτελεσματικότητα, η οποία αν φανεί σήμερα, τότε έχει τύχη για τη νίκη.

Προβλέπεται παιχνίδι με προσοχή και από τις δύο ομάδες, δεν θα μας κάνει καμία εντύπωση αν υπάρχει παράταση, πολύ πιθανό βέβαια το Under 2,5 σε απόδοση 1.72.

784. Βελές – Εστουδιάντες (25/5, 01:15)

Η Βελές αντιμετωπίζει την Εστουδιάντες στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες. Με πέντε βαθμούς η γηπεδούχος, θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από την Μπραγκαντίνο για να τερματίσει 2η και να προκριθεί στην επόμενη φάση. Βέβαια, υπάρχει το σενάριο να χάσει και την 3η θέση που οδηγεί στο Σουνταμερικάνα, αν χάσει και κερδίσει η Νασιονάλ Μοντεβιδέο. Από την άλλη, η «Εστού» είναι άνετη, με 13 βαθμούς έχει ήδη προκριθεί. Ούτε λίγο ούτε πολύ πέντε παίκτες είναι τιμωρημένοι. Με αλλαγές δηλαδή στην ενδεκάδα της.

Το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο, η πλάστιγγα γέρνει προς τα αριστερά, παίζεται ο άσος του 1.70.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook