Η αδυναμία της να πληρώσει το ποσό των περίπου 350 ευρώ στον λογαριασμό ρεύματος που ήρθε στο σπίτι της, αφήνει μια νέα κοπέλα μόλις 24 ετών χωρίς ρεύμα στα Χανιά.

Λόγω της οφειλής αυτής που δεν μπορούσε η κοπέλα να αποπληρώσει, ο πάροχος του ρεύματός της αποφάσισε να της κόψει την ηλεκτροδότηση.

Η κοπέλα είναι φοιτήτρια στο Πολυτεχνείο Κρήτης και για να τα βγάλει πέρα με το ενοίκιο και τα έξοδα του μήνα, δουλεύει παράλληλα στον χώρο του επισιτισμού. Περίμενε μάλιστα να λάβει τον πρώτο της μισθό για να καλύψει όποιες υποχρεώσεις μπορεί, δυστυχώς όμως για εκείνη κάποιες εταιρείες δεν… περιμένουν.

Σήμερα το πρωί φοιτητές του Ενιαίου Συλλόγου Φοιτητών Πολυτεχνείου Κρήτης και ο πρόεδρος του Σωματείου Επισιτισμού Σήφης Αποστολάκης, πήγαν για να διαμαρτυρηθούν και να αναζητήσουν λύση στα γραφεία της ΔΕΔΔΗΕ στα Χανιά.

Εκεί ενημερώθηκαν ότι από τη στιγμή που ο πάροχος ρεύματος είχε ζητήσει τη διακοπή της ηλεκτροδότησης δεν μπορούσαν εκείνοι να κάνουν κάτι και πρότειναν να υπάρξει επικοινωνία με τον πάροχο. Όταν αυτό συνέβη ο πάροχος το μόνο που πρότεινε ήταν να υπάρξει διακανονισμός των 100 ευρώ.

Το ποσό για κάποιους είναι μικρό, για μια φοιτήτρια όμως που αναγκάζεται να δουλέψει για να τα βγάλει πέρα το ποσό αυτό είναι μεγάλο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook