Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος πλησιάζει και ήδη πολλοί ξεκίνησαν να κάνουμε σχέδια για την πρώτη απόδραση του καλοκαιριού!

Ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα, φαγητό, ποτά και ανέμελες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα… Ένα ολόκληρο τριήμερο για αποφόρτιση από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Για τους προνοητικούς που αναζητούν ευκαιρίες από νωρίς, επιλέξαμε 3 δημοφιλή ξενοδοχεία με δελεαστικές all inclusive προσφορές στην κοσμοπολίτικη Χερσόνησο, αλλά και τη Νότια Κρήτη (Πλακιάς).

Οι προσφορές αφορούν στο πολυαναμενόμενο 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος (10 – 13 Ιουνίου). Αλλά έχει και συνέχεια…

Εσείς μπορείτε να τσεκάρετε τις all inclusive προσφορές που θα «τρέχουν» καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Μπορείτε μάλιστα, να επικοινωνείτε με τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία για να ενημερώνεστε κάθε φορά για τις τρέχουσες προσφορές.

Όλα τα πακέτα αφορούν σε ειδικά διαμορφωμένο all inclusive πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει κυριολεκτικά τα πάντα! Πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό, καθώς και ελεύθερη κατανάλωση σε ποτά, αναψυκτικά, καφέδες, χυμούς κ.α.

Ελάχιστη διαμονή 2 διανυκτερεύσεων

Τα πακέτα διαμονής περιλαμβάνουν:

Lyttos Beach στη ΧερσόνησοΈνας επίγειος παράδεισος στα πόδια σας!

Δίπλα σε μια υπέροχη αμμώδη παραλία, με μαγευτική θέα στο απέραντο γαλάζιο του κρητικού πελάγους, το Lyttos Beach προσφέρει όλα εκείνα που ονειρεύεστε για αξέχαστες διακοπές!

Με διακριτική πολυτέλεια 5 αστέρων, το συγκρότημα προσφέρει δωμάτια και σουίτες διαφόρων τύπων, τα οποία θα σας εντυπωσιάσουν με τις ανέσεις και τις παροχές τους. Τα 5 εστιατόρια και τα 5 υπαίθρια bar, υπόσχονται μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία με γεύσεις και αρώματα από την κρητική και μεσογειακή κουζίνα, πολλές επιλογές από την ασιατική κουζίνα, ενώ υπάρχει επίσης και fast food spot. Τις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις πλαισιώνουν επίσης χώροι αθλητικών δραστηριοτήτων (γήπεδα τένις, μπάσκετ, ποδοσφαίρου), εγκαταστάσεις spa και ευεξίας. Το μοναδικό σκηνικό συμπληρώνουν ένα υπερσύγχρονο Water Park με 9 μεγάλες νεροτσουλήθρες και παιδικό πάρκο, μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον για ατελείωτες στιγμές προσφορά διασκέδασης.

  • Αναζητήστε τις προσφορές του Lyttos Beach για το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος και βρείτε το πακέτο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας (ειδικές προσφορές για ζευγάρια αλλά και οικογένειες).

Τηλέφωνα για πληροφορίες και κρατήσεις: 28970 29050 και 28975 02500και επίσης 6944691129

Marina Beach στις Γούβες

Το SOL Marina Beach Crete δεσπόζει ακριβώς πάνω στην αμμώδη παραλία των Γουβών, διαθέτει άπλετους εξωτερικούς χώρους καθώς και 2 μεγάλες πισίνες με θαλασσινό νερό, αλλά και μια εσωτερική.
Όλα τα δωμάτια και μπανγκαλόου του συγκροτήματος, διαθέτουν βεράντα ή μπαλκόνι και θέα στη θάλασσα, την πισίνα ή τον κήπο και περιλαμβάνουν πλήθος παροχών που εξασφαλίζουν μια άνετη και απολαυστική διαμονή!
Η κουζίνα του κεντρικού εστιατορίου επικεντρώνεται κυρίως σε μια μεγάλη ποικιλία από ελληνικά, μεσογειακά και διεθνή πιάτα. Επίσης, το a la carte εστιατόριο που βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα, προτείνει εναλλακτικές τοπικές και μεσογειακές γεύσεις.
Περιλαμβάνει επίσης αξιόλογες αθλητικές εγκαταστάσεις με 2 γήπεδα τένις, γυμναστήριο, beach volley και beach soccer.
Οι επισκέπτες του Marina Beach έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν την πόλη του Ηρακλείου σε λίγα μόλις λεπτά (απέχει 19χλμ.), ενώ επίσης η κοσμοπολίτικη Χερσόνησος βρίσκεται σε μικρή απόσταση.

Η προσφορά περιλαμβάνει:
• Από 125€ ανά ημέρα για 2 ενήλικες και ένα παιδί έως 14 ετών
• Από 150€ ανά ημέρα για 2 ενήλικες και 2 παιδιά
Τηλέφωνα για πληροφορίες και κρατήσεις: 28970 41112 και επίσης 6944691129

Κalypso Cretan Village Resort και Spa στον Πλακιά

Κτισμένο σ ένα καταπράσινο περιβάλλον με θέα την άγρια ομορφιά της νότιας Κρήτης και του Λυβικού πελάγους, προσφέρει μια εναλλακτική πρόταση για διακοπές σε ένα περιβάλλον ηρεμίας και χαλάρωσης.

Το Kalypso Cretan Village Resort και Spa, προσφέρει 5 διαφορετικούς τύπους δωματίων με αντίστοιχες παροχές υπηρεσιών

Διαθέτει εστιατόριο και bar, πισίνα, κέντρο ψυχαγωγιάς, υπηρεσίες spa με υδρομασάζ και χαμάμ, ενώ επίσης παρέχει τη δυνατότητα για μια σειρά από εξωτερικές δραστηριότητες όπως καταδύσεις κλπ.

Λίγα μόλις λεπτά από τον Πλακιά, τη μονή Πρέβελη, το Σπήλι αλλά και τα υπόλοιπα όμορφα χωριά του Αγίου Βασιλείου που προσφέρονται για μικρές εξορμήσεις.

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Από 45€ ανά ημέρα και ανά ενήλικα, με ελάχιστη διαμονή δυο διανυκτερεύσεων
  • Παιδιά έως 11 ετών 10 €/ημέρα και παιδιά από 11 έως 15 ετών 15€/ημέρα

Τηλέφωνα για πληροφορίες και κρατήσεις: 28320 31296 και επίσης 6944691129

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook