Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κισσάμου ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκαν τα πρώτα τμήματα τηλεκπαίδευσης με θέμα «Αγγλικά για το χώρο εργασίας (Α2-Β1)» και «Ελληνικό Αλφαβητικό Σύστημα» ενώ συνεχίζεται το τμήμα «Δημιουργία Ιστοσελίδας».

Υπενθυμίζουμε στους ενδιαφερόμενους ότι η διαδικασία είναι δυναμική, συνεχίζονται δηλαδή οι εγγραφές σε όλα τα αντικείμενα και με τη συμπλήρωση του απαιτούμενου αριθμού εγγραφών προγραμματίζεται η έναρξή τους.

Τα αντικείμενα είναι τα παρακάτω: Μαθήματα Γαλλικών, Γερμανικών Ιταλικών, Ισπανικών και Ρωσικών για τον Τουρισμό, Αγγλικά για το χώρο εργασίας (Α2-Β1), Βασικά Αλβανικά, Ελληνικό Αλφαβητικό Σύστημα, Δημιουργία Ιστοσελίδας, Ιστορία της Τέχνης, Διαδικτυακή προβολή και διαχείριση επιχείρησης τουριστικών υπηρεσιών, Χρηματοδοτικά προγράμματα/ εργαλεία που βρίσκονται σε ισχύ για αγροτικές δραστηριότητες, Κατανοώ το φορολογικό σύστημα και φτιάχνω την φορολογική μου δήλωση.

Στα δύο τελευταία υπάρχει ΚΑΙ η επιλογή δια ζώσης.

Επίσης ο δήμος Κισσάμου ενημερώνει ότι θα ξεκινήσει δια ζώσης «Εργαστήρι δημιουργίας κοσμήματος» που μπορεί να πραγματοποιηθεί 2 φορές την εβδομάδα, εκτός Τετάρτης, 6-9 μ.μ εφόσον συμπληρωθούν 16-20 αιτήσεις.

Το έγγραφο των αιτήσεων είναι αναρτημένο στο site του Δήμου Κισσάμου www.kissamos.gr (νέα-ανακοινώσεις) και υποβάλλεται μόνο ηλεκτρονικά στο mail: kentrokoinotitaskisamou@effie

Για πληροφορίες απευθυνθείτε στα: Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Κισσάμου: Τηλ. : 2822340239 Υπεύθυνη Μαρία Κουφάκη

Κέντρο Κοινότητας Κισσάμου Τηλ: 2822031989 & 2822083105 Υπεύθυνη Πευκιανάκη Χρυσή

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook