Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και νοσταλγίας έγινε εκδήλωση αποχαιρετισμού των μαθητών της Γ τάξης του ΓΕΛ Χερσονήσου από τα μέλη της σχολικής κοινότητας, τους εκπροσώπους των γονέων και κηδεμόνων και τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Με μια συγκινητική εκδήλωση όπου οι αποχωρώντες μαθητές οργάνωσαν διάφορες εκπλήξεις τελείωσε η χρονιά στο ΓΕΛ Λιμένος Χερσονήσου. Στολισμένη η αίθουσα εκδηλώσεων με μπαλόνια και επιγραφές αποχαιρετισμού ενώ και η παρουσία των παιδιών συνοδεύτηκε από τα κλασικά καπέλα αποφοίτησης που αυτοσχέδια έφτιαξαν μόνοι τους οι μαθητές.

Την εκδήλωσε προλόγισε ο Διευθυντής του ΓΕΛ Χερσονήσου Χριστόφορος Μπάτσος κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό της χρονιάς και της πορείας των μαθητών της τάξης που αποφοιτά, στην συνέχεια το λόγο πήρε ο δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος ο όποιος ευχήθηκε στα παιδιά για την πορεία στην συνέχεια της ζωής τους. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Χερσονήσου Μηλάκης Γιάννης που και αυτός ευχήθηκε από την μεριά του στα παιδιά.

Στην συνέχεια ο δήμαρχος Σέγκος Γιάννης, ο παριστάμενος αντιδήμαρχος Ανυφαντάκης Εμμανουήλ, ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Μηλάκης Γιάννης και η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Τρευλακη Μαρία έδωσαν σε κάθε απόφοιτο αναμνηστικό συμβολικό δώρο με ευχές των καθηγητών, του δημοτικού συμβουλίου και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την προβολή ταινίας που επιμελήθηκαν οι διδάσκοντες που περιείχε φωτογραφίες από την παρουσία των αποφοιτόντων μαθητών στο σχολείο όλα αυτά τα χρόνια καθώς και ευχές των καθηγητών τους.

Η συγκινητική εκδήλωση τελείωσε με μικρή δεξίωση που παρέθεσε ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων στους παριστάμενους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook