Η εταιρεία που λειτουργούσε με την γνωστή μορφή της “πυραμίδας” βρήκε και πολλούς Κρητικούς που θέλοντας να προχωρήσουν σε μια γρήγορη επένδυση χρημάτων που θα τους απέφερε μεγάλα κέρδη κατάφερε να τους αποσπάσει χιλιάδες χρήματα.

Έδωσε 3.000 ευρώ μέσα σε λίγα 24ωρα

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μόνο στην πόλη του Ηρακλείου ο αριθμός των ατόμων που την… “πάτησαν” κυμαίνεται σε τριψήφιο αριθμό προσδοκώντας αύξηση του εισοδήματος τους. Πληροφορίες του Flashnews.gr αναφέρουν πως υπήρξε άτομο που μέσα σε λίγα 24ωρα επένδυσε το ιλιγγιώδες ποσό των 3.000 ευρώ προσδοκώντας ότι θα πάρει πίσω 130 ευρώ ημερησίως. Μάλιστα ένας εκ των ατόμων που επένδυσαν αρκετά χρήματα στην Wind Media τόνισε μιλώντας στο Flashnews.gr πως το πρώτο 20ημερο έβαλε στα ταμεία του ένα σημαντικό ποσό ωστόσο αποδείχθηκε πως τελικά τα χρήματα που επένδυσε ήταν πολύ περισσότερα από αυτά που εισέπραξε.

Πως λειτουργούσε η “πυραμίδα

Αρχικά απαιτούνταν ως ελάχιστη καταβολή χρημάτων το ποσό των 600 ευρώ. Μέσω link που ζητούνταν από τον ανυποψίαστο “επενδυτή” να δει και να πατήσει like ή να κάνει suscribe στο κάθε κανάλι του Youtube βλέποντας 50 διαφημίσεις την ημέρα διάρκειας 1 λεπτού ή κάθε μια ή και λιγότερο η Wind Media υποσχόταν τεράστια κέρδη σε καθημερινή βάση.

Ανυποψίαστοι πολίτες από την Κρήτη, που μίλησαν στο Flashnews.gr κάνουν λόγο για το “ξεκούραστα έσοδα” που θα τόνωναν το οικογενειακό πορτοφόλι.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Flashnews.gr τα έσοδα που έρχονταν σε καθημερινή βάση κυμαίνονταν και ανάλογα με τα χρήματα που θα επένδυε το κάθε άτομο. Όπως προαναφέραμε, ως κατώτατο ποσό απαιτούνταν τα 600 ευρώ. Με κατάθεση ποσού ύψους 600 ευρώ, η καθημερινή ανταπόδοση κυμαινόταν μεταξύ 25 και 30 ευρώ. Όσο περισσότερα χρήματα έμπαιναν στα ταμεία της Wind Media, τόσο μεγαλύτερο ήταν το ανταποδοτικό ποσό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook