Ναπ.Σ. Ναπ.Σ.

Μια περίεργη ανάρτηση δημοσιεύθηκε στο προφίλ της Δημοτικής Κοινότητας Μουρνιών του Δήμου Χανίων.

Πρόκειται για ένα κείμενο λίγων λέξεων το οποίο όμως δείχνει μεγάλη απογοήτευση και προβληματισμό για το τι επιθυμούν κάποιοι που κάποτε ο λαός τους αποκαλούσε «άρχοντες» καθώς θέλουν να διαδραματίζουν κυρίαρχο ρόλο στα κοινά ενός τόπου.

Διαβάστε το κείμενο, ενώ να σημειωθεί πως διαχειριστής της σελίδας της Δημοτικής Κοινότητας Μουρνιών σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, είναι ο έμπειρος και για πολλά χρόνια δραστηριοποιούμενος στα της τοπικής κοινωνίας Μιχάλης Σχοινάς.

«Μετά από 35 και πλέον χρόνια ενασχόλησης με τα κοινά και κυρίως την τοπική αυτοδιοίκηση είναι λυπηρό να διαπιστώνεις όλο και πιο πολύ ότι…… σχεδόν όλοι που παίζουν κυρίαρχο ρόλο στα κοινά δεν θέλουν μαζί τους , οραματιστές , ενεργούς, δραστήριους , τίμιους , δίκαιους , ανιδιοτελείς ανθρώπους…

Θέλουν απλά να είσαι “δικός τους”… Και ας μην κάνεις τίποτα… Εάν δεν διεκδικείς τίποτα είσαι για αυτούς ακόμα πιο χρήσιμος…

Έτσι βέβαια τίποτα σοβαρό δεν πρόκειται να γίνει στον τόπο μας… Όμως αυτό δεν τους ενδιαφέρει καθόλου..

Μένει λοιπόν στους πολίτες να μπορούν να παρακολουθούν τι γίνεται στον τόπο τους. Να αξιολογούν και την κατάλληλη στιγμή , να κρίνουν ποιοι πράγματι ενδιαφέρονται για το καλό του τόπου τους και ποιοι για το ατομικό τους συμφέρον….

Άλλωστε είναι εύκολο να το διαπιστώσουν αυτό..»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook