Μέσα από δυνατές αυθεντικές εικόνες, γεμάτες από αρώματα του τόπου, προβάλλονται οι δραστηριότητες, οι υπηρεσίες και οι υποδομές, που κάνουν το Οροπέδιο Λασιθίου μοναδικό προορισμό όλο το χρόνο προσφέροντας στους επισκέπτες μας, μοναδικές και αξέχαστες εμπειρίες.
Κατά την παραγωγή του video συμμετείχαν εθελοντικά κάτοικοι του Λασιθίου, αφιερώνοντας πολύτιμο χρόνο και δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο τουρισμού Νικηφόρο Γερακάκη και τον αντιδήμαρχο πολιτισμού και τεχνικών υπηρεσιών Θεοχάρη Κοντογιάννη.

Ο Δήμαρχος Οροπεδίου Γιάννης Στεφανάκης ανέφερε, ότι, : «Η παραγωγή χρηματοδοτήθηκε από ιδίους πόρους του Δήμου, ενώ έχουν δημιουργηθεί ακόμα 3 βίντεο σύντομης διάρκειας, όπου παρουσιάζονται ξεχωριστά οι ξεχωριστές υπηρεσίες διαμονής και εστίασης, οι δραστηριότητες και οι εμπειρίες φυσιολατρικού και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος καθώς και ο πρωτογενής τομέας με τα εξαιρετικά προϊόντα του Λασιθίου. Στόχος μας είναι η προβολή σε σημεία ενδιαφέροντος, πύλες εισόδου της Κρήτης, τουριστικά πρακτορεία και εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ευχαριστούμε τους δεκάδες εθελοντές μας για την συμμετοχή τους στην προβολή του τόπου μας, ενώ πολύ σύντομα θα προβληθεί το έργο σε ειδική εκδήλωση».

Νιώστε την ενέργεια και απολαύστε τον προορισμό, στον τόπο που γεννήθηκε ο Θεός της φιλοξενίας Ξένιος Ζεύς

Παρακολουθήστε το βίντεο στην ιστοσελίδα του Δήμου www.lasithi.gov.gr

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook