Στη σύλληψη ενός άντρα προχώρησαν την Πέμπτη 26 Μαΐου αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου με κατηγορίες για κλοπή και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών.

Ειδικότερα το απόγευμα της Πέμπτης σε περιοχή του Αγίου Νικολάου αστυνομικοί εντόπισαν τον φερόμενο ως δράστη την στιγμή που προσπαθούσε να διαπράξει ακόμα μια διάρρηξη σε Ιερό Ναό. Μάλιστα ο φερόμενος ως δράστης είχε κατορθώσει να αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 625 ευρώ.

Οι αστυνομικοί τότε προχώρησαν στη σύλληψη του άνδρα.

Στη συνέχεια διενεργήθηκε έρευνα σε Ι.Χ. όχημα που ανήκει στον φερόμενο ως δράστη και εντοπίστηκαν πέντε κινητά τηλέφωνα, δύο κατσαβίδια, μαχαίρι, φακός, 179 ναρκωτικά δισκία χωρίς την απαιτούμενη από τον νόμο ιατρική συνταγή και το χρηματικό ποσό των 91.50 ευρώ.

Μάλιστα από την εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου, ο φερόμενος ως δράστης φαίνεται να είχε διαπράξει ακόμα δέκα κλοπές σε Ιερούς Ναούς- από τις οποίες σε επτά είχε κατορθώσει να κλέψει – κατά το χρονικό διάστημα από 5 Μαΐου έως 23 Μαΐου στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Λασιθίου και Ηρακλείου.

Ο φερόμενος ως δράστης φαίνεται να είχε αφαιρέσει από τους ναούς χρήματα και τάματα συνολικής χρηματικής αξίας 2.920 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγίου Νικολάου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook