Η φρίκη από το μακελειό που προκάλεσε ο 18χρονος Σαλβαδόρ Ράμος σε δημοτικό σχολείο του Τέξας δεν έχει σταματήσει ακόμη, καθώς προκύπτουν νέες ανατριχιαστικές ιστορίες. Λίγα 24ωρα μετά την αποκάλυψη ότι ο δράστης ήταν σχεδόν αποκομμένος κοινωνικά και την τραγική είδηση ότι ο σύζυγος της μιας δολοφονημένης δασκάλας πέθανε λίγες ώρες μετά τον χαμό της γιατί δεν άντεξε, μια νέα φρικτή ιστορία βγήκε στη δημοσιότητα.

Ένα από τα παιδάκια που επιζούν από την επίθεση και συγκεκριμένα η 11χρονη Miah Cerrillo, καταφέρνει και βγαίνει ζωντανή, γιατί πασαλείβεται με το αίμα φίλης της, την στιγμή που η τελευταία ψυχορραγεί και στη συνέχεια παριστάνει τη νεκρή.

Σύμφωνα με την nypost.com, έξω από το σχολείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με τουλάχιστον 40 αστυνομικούς, οπλισμένους με βαρύ οπλισμό, ενώ ανταλλάσσουν πυροβολισμούς με τον δράστη. Ο 18χρονος Σαλβαδόρ Ράμος έχει οχυρωθεί στο σχολείο, όμως σταματάει να ασχολείται με την αστυνομία, γιατί αντιλαμβάνεται ότι δεν θα εισβάλουν γρήγορα, αφού περιμένουν επιπλέον ενισχύσεις. Έτσι, εγκαταλείπει την θέση του και αρχίζει το μακελειό.

Έξω, όμως επικρατεί πανικός, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να συγκρατήσουν τους οργισμένους γονείς, οι οποίοι προσπαθούν να μπουν μέσα για να σώσουν τα παιδιά τους. Ανάμεσα στους γονείς που έχουν μαζευτεί, βρίσκεται και ο πατέρας της 11χρονης, ο οποίος λίγη ώρα μετά θα δει την κόρη του καλυμμένη με αίματα, να μπαίνει σε ένα ασθενοφόρο.

Οι αρχές δεν τον αφήνουν να συνοδεύσει την κόρη του μέσα στο όχημα, όμως καταφέρνουν να μιλήσουν για λίγο και εκείνη αφηγείται την φρικτή ιστορία…

Πώς ξεγέλασε τον θάνατο…

Η 11χρονη έχει ακολουθήσει τις οδηγίες από τις δασκάλες της και μαζί με τους υπόλοιπους συμμαθητές της, βρίσκεται μέσα σε μια σχολική αίθουσα. Όμως εκείνη την ώρα βλέπει την δασκάλα της Εύα Μιρέλες να πέφτει νεκρή από πυροβολισμό με το κινητό τηλέφωνο στο χέρι της, την στιγμή που πήγαινε να καλέσει την αστυνομία.

Το παιδί δεν χάνει ευκαιρία και αρπάζει το κινητό από το χέρι της νεκρής δασκάλας της, ειδοποιώντας τις αρχές. Παράλληλα, όμως ο δράστης έχει αρχίσει να σκορπίζει τον θάνατο, καθώς έχει μπει μέσα στην αίθουσα.

Την στιγμή που δεν κοιτάει την Miah Cerrillo, η 11χρονη πέφτει κάτω και πλησιάζει μια συμμαθήτρια της που ψυχορραγεί και αμέσως αρχίζει να τρίβεται πάνω της για να γεμίσει αίματα. Για τα επόμενα λεπτά μένει παγωμένη κάτω και παριστάνει την νεκρή, ελπίζοντας ο χρόνος να κυλήσει γρήγορα.

Οι εφιάλτες

Πλέον, η μικρή είναι καλά στην υγεία της, καθώς δεν τραυματίστηκε από την πολύνεκρη επίθεση, όμως βρίσκεται σε κατάσταση ισχυρού σοκ, από την όλη κατάσταση.

Χαρακτηριστικά το πρώτο βράδυ μετά την επίθεση, όχι μόνο δεν μπορούσε να κοιμηθεί, αλλά ζήτησε από τον πατέρα της μια χάρη. Σύμφωνα με το αμερικανικό δημοσίευμα, φέρεται να του ζήτησε να πάρει όπλο, γιατί φοβόταν ότι ο δράστης μπορεί να επιτεθεί ξανά.

Σημειώνεται, ότι η Miah Cerrillo έχει άλλα τέσσερα αδέρφια, με την μικρότερη αδερφή της που πηγαίνει στη δευτέρα Δημοτικού να βρίσκεται επίσης εκείνη την ημέρα στο ίδιο σχολείο, αλλά να καταφέρνει να απεγκλωβιστεί πριν ξεκινήσει το μακελειό.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook