Photo by Giorgio Trovato on Unsplash

Τόσο οι ίδιες οι celebrities όσο και οι προσωπικοί τους facialists ή make up artists κατά καιρούς αποκαλύπτουν τα μικρά ή μεγάλα μυστικά περιποίησης που κάνουν την επιδερμίδα τους τέλεια.

Κάποιες φορές πρόκειται για προϊόντα ή μεθόδους που στοιχίζουν μια μικρή περιουσία. Υπάρχουν βέβαια και οι πιο… ταπεινές που έχουν στο μπάνιο τους φόρμουλες που χρησιμοποιείτε κι εσείς.

Τώρα όμως μαθαίνουμε ότι υπάρχουν και οι stars που έχουν μικρά μυστικά που δεν τους στοιχίζουν τίποτα. Είναι free, εύκολα και πραγματικά εντυπωσιακά αφού έχουν αποτέλεσμα.

Έχουν να κάνουν με την καθημερινή τους ρουτίνα και τα ακολουθούν πιστά.

Μασάζ Προσώπου: Μπορεί να μην είναι κάτι νέο αλλά δεν το συνηθίζετε. Τουλάχιστον οι περισσότερες από εσάς. Οι stars μάλιστα ακολουθούν ένα συγκεκριμένο που ονομάζεται, Gankin Massage.

Είναι ένα είδος μασάζ που επινοήθηκε από Ιάπωνες make up artists που εργάζονται στη βιομηχανία του θεάματος οι οποίοι ασκούσαν πίεση στο πρόσωπο των ηθοποιών για να προετοιμάσουν και να τονώσουν τους μυς του προσώπου πριν από τα γυρίσματα.

Είναι μια τεχνική που χρησιμοποιούν εδώ και καιρό stars όπως η Scarlet Johansson και η Cate Blancett και όπως οι ίδιες ομολογούν έχει αλλάξει τη ζωή και την εμφάνιση τους.

Το συγκεκριμένο μασάζ διορθώνει την κυκλοφορία του αίματος χαρίζοντας λάμψη ενώ παράλληλα συσφίγγει την επιδερμίδα.

Διαρκεί μόλις τρία λεπτά και είναι ό,τι καλύτερο πριν το μακιγιάζ. Γίνεται με τα δάχτυλα και αφού προηγουμένως έχετε απλώσει ενυδατική κρέμα.

Ξεκινήστε από το μέτωπο και προχωρήστε προς τα ζυγωματικά και το πηγούνι πιέζοντας απαλά.

Παγάκια: Οι stars τα λατρεύουν ειδικά πριν τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί. Ειδικά στην περιοχή των ματιών αφού εξαφανίζουν στο λεπτό μαύρους κύκλους και σακούλες.

Η celebrity make up artist, Lisa Eldridge, που επιμελείται το μακιγιάζ των Keira Knightley και Kate Winslet, τα χρησιμοποιεί σε όλη την επιφάνεια του προσώπου αφού συσφίγγουν το δέρμα ειδικά στις περιπτώσεις που οι πελάτισσες της έχουν jet -lag ή έχουν ξενυχτήσει.

Η Εldridge μάλιστα τοποθετεί το παγάκι σε ένα σακουλάκι από τσάι και κάνει απαλό μασάζ σε όλο το πρόσωπο.

Ζεστό Μπάνιο: Είναι ίσως το πιο περίεργο απ’ όλα αφού αρκετοί make up artists ζητούν από τις διάσημες πελάτισσες τους να κάνουν ένα ζεστό μπάνιο πριν από το μακιγιάζ.

Επιμένουν ότι η υψηλή θερμοκρασία και ο ατμός χαρίζουν έξτρα λάμψη στο δέρμα.

Στη συνέχεια απλώνουν ένα ενυδατικό σπρέι στο πρόσωπο με άνθη πορτοκαλιάς ή ροδόνερο.

faysbook.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook