Περιπλέκεται όλο και περισσότερο η υπόθεση αρπαγής του 6χρονου Ράινερ, ο οποίος μεταφέρθηκε στη Νορβηγία. Μάλιστα στην απαγωγή δεν αποκλείεται να συμμετείχε και τρίτο άτομο. Οι αρχές έχουν κάνει φύλλο και φτερό το φορτηγό αναζητώντας DNA.

Την ίδια ώρα, η μητέρα του Ράινερ, απευθύνει έκκληση στις αρχές να κινηθούν ώστε να πάρει πίσω το παιδί της.

Η έκκληση της μητέρας του 6χρονου

«Έφυγαν από την χώρα κύριοι και δεν ξέρω αν θα γυρίσει πίσω το παιδί, αν θα γίνει κάποια κίνηση. Θέλω να επιστραφεί το παιδί μου πίσω, να κινηθούν οι μηχανισμοί. Η ελληνική δικαιοσύνη έχει παραβιαστεί, τα δικαιώματα της μητέρας έχουν παραβιαστεί, τα δικαιώματα του παιδιού έχουν παραβιαστεί. Ο γιος μου είναι σίγουρα τραυματισμένος από αυτά που έγιναν. Δεν υπάρχει περίπτωση και εγώ άκουσα ότι έφυγε από δω ουρλιάζοντας το παιδί», ανέφερε.

Η μητέρα του Ράινερ αποκάλυψε το βίαιο παρελθόν του πρώην συζύγου της. Όπως είπε χαρακτηριστικά την απειλούσε διαρκώς. Μάλιστα μία φορά της είχε βγάλει μαχαίρι μπροστά στο Ράινερ όταν ήταν δύο ετών, όπως ανέφερε στο STAR: «Είχαμε χωρίσει λόγω της βίας, είχα γυρίσει στην Ελλάδα και συζητούσαμε τα περιστατικά βίας ότι με έβαλε κάτω και με κλωτσούσε και μου έριχνε μπουνιές. Το μαχαίρι το έβγαλε όταν ο Ράινερ ήταν δύο ετών μπροστά του. Από κείνη τη μέρα εγώ άρχισα να φοβάμαι ότι το επεισόδιο μπορεί να ξεφύγει και μπορεί να καταλήξει όντως να το κάνει, τον ξέρω πολύ καλά και δεν είναι άτομο που διατηρεί την ψυχραιμία του».

Ερωτώμενη τι απαντά στις κατηγορίες του πρώην συζύγου της για το ότι εκείνη απήγαγε το παιδί το καλοκαίρι του 2020, είπε: «Δεν έκανα εγώ ποτέ τέτοια πράγματα, εγώ δεν είμαι μαφιόζος να κάνω τέτοια κίνηση. Εγώ ήρθα για διακοπές με το παιδί μου, κρατώντας το χέρι, με αντηλιακά και πήγαμε στην παραλία. Δεν έχω κάνει εγώ ποτέ τέτοιο πράγμα, ούτε κρατάω το κινητό μου κλειστό να κάνω εγώ στο Ρέικι και να μην μου απαντάει πώς είναι το παιδί μου, σε τι κατάσταση είναι, μετά από ένα τέτοιο επεισόδιο. Υπήρχε πάντα επικοινωνία με τον πατέρα, ξέρουν πάντα που ήμασταν και οι αρχές σε όλη αυτή τη διαδικασία, εμφανιζόμουν πάντα στο αστυνομικό τμήμα με όλα αυτά που μου έκανε…».

Η μητέρα τονίζει πως οι φωτογραφίες που δίνει στη δημοσιότητα ο πατέρας του παιδιού δεν δείχνουν την πραγματικότητα.

ethnos.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook