Και η Ελένη Μένεγάκη και ο Χρήστος με την Σίσσυ, σας θέλουν στην παρέα τους μετά το μαγείρεμα..

Αυτό που γινόταν παλιά στην Ελένη ήταν απίστευτο. Καθόμασταν στον καναπέ η Άση Μπήλιου, η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Τάσος Παπαλαζάρου κι εγώ, και κάναμε και παρέα εκτός εκπομπής. Γελούσαμε με την ψυχή μας. Έβγαινε με φυσικότητα, γιατί ήταν σαν να τελείωνα με τη μαγειρική και πήγαινα στον καναπέ να πιω καφέ με τους φίλους μου. Ήταν πολύ πετυχημένο. Έμοιαζε με ομαδική ψυχανάλυση. 

Πως νιώσατε το καλοκαίρι που το όνομα σας συζητήθηκε κατά κόρον με αφορμή την τηλεοπτική στέγη που θα επιλέγατε;

Δεν μου αρέσει καθόλου να συζητιέται το όνομα μου στα κανάλια. Με κάνει και ντρέπομαι, να κοκκινίζω και να στεναχωριέμαι. Μα δεν είναι πια κανένα σοβαρό γεγονός το που θα μαγειρέψω. Υπάρχουν τόσα προβλήματα, τόσα θέματα, ειδικά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, και κάθονταν και ασχολούνταν με έμενα. Μιλάνε για μένα δημοσιογράφοι, οι οποίοι δεν με γνωρίζουν και δεν έχουμε ανταλλάξει ούτε μια "καλημέρα".Πως νιώσατε ακούγοντας ότι είστε "σταρ" και απασχολείτε την επικαιρότητα με την τηλεοπτική σας στέγη;


Το θεωρώ γελοίο. Δεν απασχολώ κανέναν. Ας μην σχολιάζουν, γιατί δεν θέλω. Τι άλλο να πω γι' αυτό;

Με τον Γιώργο Λιάγκα κα τη φαίη Σκορδά παραμένετε φίλοι, παρόλο που δεν πήγατε στην δική τους εκπομπή;

Φυσικά. Το θέμα μου δεν ήταν με τα παιδιά. Μάλιστα όταν ο Γιώργος αρχές του καλοκαιριού μου έκανε πρόταση, χάρηκα πολύ στο ενδεχόμενο συνεργασίας μαζί τους. Όταν μου γίνεται  μια πρόταση, αυτό που πάντα εξετάζω είναι πόσο θα πάει παραπέρα στη δουλειά μου. Κακά τα ψέματα, από το 2002 κάνω βήμα- βήμα τις κινήσεις μου στην τηλεόραση και έχω εκπαιδευτεί να προσέχω. Αυτό που με ενδιαφέρει στη δουλειά μου είναι το "παραπάνω", αυτό που με πάει άλλο ένα βήμα μπροστά. Η πρόταση από το Mega δεν με κάλυπτε και δεν εννοώ οικονομικά. Θέλω κάθε μου κίνηση να με ανεβάζει σύο σκαλιά και όχι να με υποβιβάζει. 

Σας έγινε, πράγματι, πρόταση απ'ο την Ελένη Μενεγάκη να επιστρέψετε στην εκπομπή της το καλοκαίρι;

Όχι, δεν υπήρξε τέτοια πρόταση. Μάλιστα, όταν ήρθε να φάει στο εστιατόριο το καλοκαίρι ούτε καν συναντηθήκαμε γιατί έτυχε και δεν ήμουν εκεί. 

Πληγωθήκατε από την ανακίνηση του θέματος για τη συνεργασία σας με τους Γιώργο Καραμέρο και Σπύρο Χαριτάτο;

Απογοητεύτηκα, αλλά δεν πληγώθηκα . Δεν είχα προλάβει να επενδύσω σε αυτή την συνεργασία.

Από όλες τις συνεργασίες σας μέχρι και σήμερα, ποια θεωρείται την πιο ιδιαίτερη;

Αυτή με την Ελένη Μενεγάκη, γιατί της έχω ιδιαίτερη αδυναμία.

(HELLO από τον Άρη Καβατζίκη)