Μεταξύ των ονομάτων που φαίνεται ότι θα «παίξουνε δυνατά» κατά τη σύνταξη των ψηφοδελτίων του κινήματος είναι και η πρώην βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Κουρουπάκη.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αναμένεται να αναδειχθεί το νέο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και να συνεδριάσει η νέα Κεντρική Επιτροπή, όπου ορισμένα από τα μέλη της, ενδέχεται να είναι και μέσα στο ψηφοδέλτιο των επόμενων εκλογών.

Μεταξύ των ονομάτων που αναδείχθηκαν στην νέα Κ.Ε. είναι και η πρώην βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Κουρουπάκη, η οποία εξελέγη για 5η φορά, με 293 ψήφους χωρίς ποσόστωση.

Οι υποψηφιότητες για την κατάρτιση της λίστας των υποψηφίων, κατατέθηκαν στις αρχές του μήνα, αφού η διαδικασία άνοιξε από 31/03 έως 08/05, όπου όμως στην σχετική ανακοίνωση της επιτροπής ψηφοδελτίων, τονίστηκε με σαφήνεια πως μέχρι την εισήγηση της προς τον Πρόεδρο του κόμματος, δεν υπάρχει καμία έγκριση υποψηφιότητας ή απόδοση χρίσματος σε κανέναν.

Ωστόσο όμως, η Ευαγγελία Κουρουπάκη αποτελεί ένα πρόσωπο που έχει τηρήσει σοβαρό κομματικό προφίλ μακριά από εντάσεις και εσωκομματικές αντεγκλήσεις με παρουσία στο κίνημα από το 1982, ενώ υπήρξε υποψήφια Βουλευτής για 5 φορές και εκλέχτηκε το 2011-2012.

Και με δεδομένο ότι σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο θα χρειαστούν 2 γυναίκες στα ψηφοδέλτια των κομμάτων στα Χανιά, η υποψηφιότητά της είναι σχεδόν σίγουρη για τις επόμενες εκλογές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook