Σε πλήρη ανακαίνιση βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Ορθοπεδική κλινική του Νοσοκομείου Χανίων, που στεγάζεται στον 5ο όροφο του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Ο όροφος, τη δεδομένη στιγμή, είναι πραγματικό “γιαπί”, ωστόσο οι εργασίες προχωρούν γοργά και σύμφωνα με τη διοίκηση αλλά και υπηρεσιακούς παράγοντες, αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί το πολύ σε έναν μήνα από σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα, σε περίοδο έξαρσης του covid 19, η κλινική στέγαζε την “κλινική Covid 2” του νοσοκομείου Χανίων, κάτι που αν απαιτηθεί σε περιπτώσεις νέας έξαρσης, ενδεχομένως να αξιοποιηθεί για τον ίδιο λόγο, όπου πλέον όμως θα έχει μια πιο σύγχρονη μορφή.

“Ευτυχώς τώρα έχουμε ελάχιστες νοσηλείες, μόλις 6 από covid. Συνολικά είχαμε 1700 νοσηλείες από τον Δεκέμβριο του 2021 έως τον Απρίλιο του 2022”, σημείωσε ο διοικητής Γιώργος Μπέας.

“Θέλουμε ο κόσμος να ξέρει ότι υπάρχει και το post covid ιατρείο γιατί μέσω αυτού παρακολουθούμε την πορεία των νοσήσαντων από κορωνοϊό αφού ξεπεράσουν την ίωση. Μετά από 2μηνο είναι ευκταίο να γίνει αυτή η επίσκεψη στο συγκεκριμένο ιατρείο”, δήλωσε ο αναπληρωτής διοικητής Μανώλης Μπολώτης.

Οι εργασίες ανακαίνισης της “Ορθοπεδικής κλινικής”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook