Η "Φλόγα" είναι ένας μη κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων, με παιδιά που έτυχε να αρρωστήσουν από καρκίνο, και προσφέρει υποστήριξη, ενημέρωση και ενίσχυση σε χιλιάδες οικογένειες στην Ελλάδα, εδώ και 30 χρόνια.

Γνωστό κοσμηματοπωλείο δωρίζει ένα μεγάλο ποσοστό από τις πωλήσεις δύο μοναδικών βραχιολιών, στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα».

Το έργο της «Φλόγας» ενισχύοντας τον αγώνα κατά του καρκίνου στηρίζουν και οι αγαπημένες σου celebrities που φωτογραφήθηκαν με τα συγκεκριμένα βραχιόλια.

Δες φωτογραφίες από τςι επώνυμες κυρίες που θέλησαν να βοηθήσουν τα παιδιά της "Φλόγας":

Η Αγγελική Νικολούλη πάντα προσφέρει απλόχερα την στήριξή της σε όσους το έχουν ανάγκη.Η Κατερίνα Στικούδη δέχτηκε με χαρά να βοηθήσει στον ιερό αυτό σκοπό.Η Δώρα Χρυσικού, πρωταγωνίστρια της "Ζωής της άλλης" φωτογραφήθηκε κι εκείνη με τα βραχιολάκια.Στην φωτογράφηση συμμετείχε με χαρά και η Ευγενία ΠαναγοπούλουΠάντα γνωστή για την ευαισθησία της σε θέματα που αφορούν τα παιδιά η Ναταλία Γερμανού δεν θα μπορούσε να λείπει.Στην φωτογράφηση συμμετείχαν και κάποιες από τις εθελόντριες της "Φλόγας"

(Tlife)