Τελικά ο ΑΟ Χανιά προγραμμάτισε για το Σάββατο φιλικό με τον Εργοτέλη (11:00) που θα διεξαχθεί στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου.

Η ομάδα του Προμπονά θα εκμεταλλευτεί το ρεπό με την  Αγία Παρασκευή για ένα δυνατό φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη (27/2). Παράλληλα και ο Εργοτέλης δεν έχει υποχρεώσεις στη Super League αφού το παιχνίδι του με τον ΠΑΟΚ αναβλήθηκε (λόγω των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του δικέφαλου).

Η πρώτη σκέψη του Προμπονά ήταν να γίνει φιλικό με τον Κρουσώνα που έχει ρεπό στο Περιφερειακό, αλλά τελικά προτιμήθηκε ο Εργοτέλης ως πιο δυνατός αντίπαλος.

Στο παιχνίδι της Κυριακής με την αποβληθείσα Αγ.Παρασκευή θα εκτίσουν την τιμωρία τους οι Βουρβαχάκης και Αντωνόπουλος που στο Ρουφ συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες, ενώ Τεπετός και Ιασωνίδης θα εκτίσουν στο ίδιο ματς την πρώτη αγωνιστική της τιμωρίας του. Την δεύτερη (αφού αμφότεροι έχουν συμπληρώσει επτά κάρτες) θα την εκτίσουν στο ματς με τον Απόλλων στη Ριζούπολη.

Την ίδια ώρα, ο προβληματισμός είναι έντονος στις τάξεις των παικτών του ΑΟΧ με αφορμή τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν από τη διοίκηση, μια και κανένα μέλος δεν έρχεται στις προπονήσεις προκειμένου να τους ενημερώσει τι μέλλει γενέσθαι για το ζήτημα. Στα αγωνιστικά, ο Βασσαδάκης αποθεραπεύτηκε και επανέρχεται από την Πέμπτη στις προπονήσεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook