Όλο και περισσότερο πληθαίνουν τις τελευταίες ώρες οι φήμες που θέλουν ανθρώπους του ΟΦΗ να έχουν προσεγγίσει τον εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννη Καϋμενάκη και να προσπαθούν να τον πείσουν να επενδύσει στην κρητική ομάδα.

Είναι γνωστό ότι ο Καϋμενάκης τα τελευταία χρόνια ψάχνεται για να ασχοληθεί και με άλλη ομάδα και για αυτό τον λόγο πέρσι είχε ξεκινήσει κύκλο συζητήσεων με την Παναχαϊκή και την Καλαμάτα.

Όπως έγραψε www.sday.grτις τελευταίες ώρες οι φήμες θέλουν ανθρώπους του ΟΦΗ να έχουν προσεγγίσει τον εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννη Καϋμενάκη και να προσπαθούν να τον πείσουν να επενδύσει στην κρητική ομάδα.  ότι ο ισχυρός άνδρας των Αρκάδων είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να βοηθήσει την δεδομένη στιγμή αφού είναι επικεντρωμένος στην προσπάθεια του Αστέρα να παραμείνει στην κατηγορία.

 

Ωστόσο ο επόμενος μήνας- όπως τόνισε ο  Νίκος Μαχλάς- είναι πολύ κρίσιμος για τον ΟΦΗ και θεωρείται σίγουρο ότι θα γίνει προσπάθεια για νέα επαφή. Και τότε κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να γίνει αφού ίσως να υπάρχουν νέα δεδομένα, που θα προκύψουν από τα τελευταία αποτελέσματα του Αστέρα…


Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook