Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κισσάμου ενημερώνει ότι συνεχίζονται οι εγγραφές στα παρακάτω αντικείμενα.:

Μαθήματα Αγγλικών, Γαλλικών, Γερμανικών Ιταλικών, Ισπανικών και Ρωσικών για τον Τουρισμό, Αγγλικά για το χώρο εργασίας (Α2-Β1), Βασικά Αλβανικά, Ελληνικό Αλφαβητικό Σύστημα, Δημιουργία Ιστοσελίδας, Ιστορία της Τέχνης, Διαδικτυακή προβολή και διαχείριση επιχείρησης τουριστικών υπηρεσιών, Χρηματοδοτικά προγράμματα/ εργαλεία που βρίσκονται σε ισχύ για αγροτικές δραστηριότητες, Κατανοώ το φορολογικό σύστημα και φτιάχνω την φορολογική μου δήλωση.
Στα δύο τελευταία υπάρχει ΚΑΙ η επιλογή δια ζώσης.

Τμήματα μόνο δια ζώσης με θέματα «Εργαστήρι δημιουργίας κοσμήματος» και «Εργαστήριο κατασκευής παραδοσιακών οργάνων» . (Τα υλικά επιβαρύνουν τους επιμορφωνόμενους)

Μπορούν να γίνουν αιτήματα και για άλλα αντικείμενα που περιλαμβάνονται στα προγράμματα για την Π.Ε. Χανίων ή στην λίστα προγραμμάτων τηλεκπαίδευσης. Η διαδικασία είναι δυναμική δηλαδή με την συμπλήρωση 16-20 εγγραφών προγραμματίζεται η έναρξή τους.

Το έγγραφο των αιτήσεων είναι αναρτημένο στο site του Δήμου Κισσάμου www.kissamos.gr (νέα-ανακοινώσεις) και υποβάλλεται μόνο ηλεκτρονικά στο mail: [email protected]
Πληροφορίες: Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Κισσάμου: Τηλ. : 2822340239 Μαρία Κουφάκη
Κέντρο Κοινότητας Κισσάμου Τηλ: 2822031989 & 2822083105 Πευκιανάκη Χρυσή

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook