Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης, αξιοποιώντας το μνημόνιο συνεργασίας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕ) με την ΔΕΘ ΑΕ, ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι μπορούν να συμμετέχουν στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), με δικό τους χώρο (ίχνος εδάφους) στο Περίπτερο του Επιμελητηρίου, με σημαντικά μειωμένο το συνολικό κόστος συμμετοχής. Η ΔΕΘ, το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας, θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία κατά το διάστημα 10-18 Σεπτεμβρίου 2022 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, με τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης θα φιλοξενηθεί σε ένα εκ των περιπτέρων 2 ή 3 της ΔΕΘ, όπου θα φιλοξενηθούν στο σύνολό τους τα Επιμελητήρια της χώρας. Τα αναλογούντα στο Επιμελητήριό Ρεθύμνης τετραγωνικά μέτρα του Περιπτέρου του, προς εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων-μελών του, ανέρχονται στα 30. Συγκεκριμένα, οι επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης είναι δικαιούχοι προσφοράς μειωμένης τιμής ενοικίασης χώρου εντός του περιπτέρου του Επιμελητηρίου. Το συνολικό κόστος, που εξαρτάται από τον αριθμό των αιτούμενων τετραγωνικών, περιλαμβάνει: παραχώρηση εκθεσιακού χώρου σε δομή τύπου 2, κλιματισμό, γενική φύλαξη, καθαριότητα. Οποιαδήποτε επιπλέον κατασκευή – ανάπτυξη δομής ή ενοικίασης εξοπλισμού επιβαρύνει αποκλειστικά τους χρήστες.
Η επιλογή των επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν θα πραγματοποιηθεί με βάση τη διαθεσιμότητα του χώρου, σε συνδυασμό με την δυναμικότητα και εξωστρέφεια των επιχειρήσεων. Προϋπόθεση εξέτασης της δυνατότητας συμμετοχής, αποτελεί η ταμειακή ενημερότητα των συνδρομών των μελών του Επιμελητηρίου.

Οι αντιπροσωπευτικές εκθεσιακές ενότητες της φετινής ΔΕΘ, είναι:

• Ψηφιακή Ελλάδα
• Κυκλική οικονομία & ενέργεια
• Ελλάδα & επιχειρηματικότητα
• Akademia
• Ηλεκτροκίνηση – αυτοκίνηση

Οι επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 86η ΔΕΘ, καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως και την Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 στο email: [email protected] .

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Επιμελητήριο Ρεθύμνης: 28310 57330 (κ. Θοδωρής Τσαούλης), και στην επίσημη ιστοσελίδα της ΔΕΘ: https://thessalonikifair.gr/el

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook