Με επιτυχία ξεκίνησε η πρώτη μέρα των εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει για τις φετινές γιορτές ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας.

Με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες γέμισε το Νηστικάκειο Γηροκομείο Πολυθέας, όπου ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας διοργάνωσε τη Γιορτή Αγάπης τρίτης ηλικίας.

Τα μέλη του γηροκομείου υποδέχτηκαν με συγκίνηση τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να τους διασκεδάσουν, τραγουδώντας Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και χορεύοντας παραδοσιακούς χορούς.

\"\"

Οι ηλικιωμένοι αντάλλαξαν ευχές με το Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας, κ. Ζαχαρία Καλογεράκη, το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, κ.κ. Ανδρέα, αντιδημάρχους, δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους που παρευρέθηκαν στη γιορτή.

\"\"

Παράλληλα, με χορό και τραγούδι γέμισε η αγορά του Αρκαλοχωρίου, όπου ομάδες μικρών παιδιών ξεκίνησαν από τρία διαφορετικά σημεία και τραγουδώντας τα κάλαντα των Χριστουγέννων διέσχισαν ολόκληρη την κεντρική αγορά, καταλήγοντας στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου.

Εκεί ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας, σε συνεργασία με το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Αρκαλοχωρίου και το Σύλλογο Εμπόρων, Βιοτεχνών και Επαγγελματιών Αρκαλοχωρίου, διοργάνωσε με επιτυχία εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά. Ομάδες χορευτών από το Γυμναστήριο Body Slim, τη Χοροέκφραση και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών έδωσαν το ρυθμό, παρουσιάζοντας χορευτικά δρώμενα.

\"\"

 Παραμυθάδες των Χριστουγέννων (Υλικό Ονείρων) διάβασαν παραμύθια, ο Άγιος Βασίλης παρέλαβε τα γράμματα από τους μικρούς του φίλους, ενώ το δέντρο της πλατείας στολίστηκε με αυτοσχέδια στολίδια κι ευχές των παιδιών.

Οι φετινές εορταστικές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί από το Δήμο Μινώα Πεδιάδας βασίζονται στον εθελοντικό χαρακτήρα, χωρίς κανένα οικονομικό κόστος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook