Σύμφωνα με την Τhe Sun η 72χρονη Margaret De Micheli νόμιζε ότι κέρδισε στη λοταρία του EuroMillions (κάτι σαν το αντίστοιχο ΛΟΤΤΟ του Ηνωμένου Βασιλείου), εξαιτίας ενός λάθους που έγινε στο τοπικό ταχυδρομείο.

Όπως εξήγησε, έλαβε ένα δέμα που περιείχε μια ειδοποίηση, η οποία έγραφε πως κέρδισε την κλήρωση. Έτσι, η ίδια πήγε σε ένα κατάστημα Tesco για να εξαργυρώσει το λαχνό, ώστε να λάβει τα χρήματα.

Παρόλα αυτά, ο υπάλληλος την ενημέρωσε ότι υπάρχει πρόβλημα, γιατί οι αριθμοί του λαχνού δεν ταιριάζουν με τα νικητήρια νούμερα. Έτσι, επικοινώνησε με το ταχυδρομείο, όπου εκεί οι υπεύθυνοι κατάλαβαν ότι έκαναν λάθος στον αποστολέα και έτσι της είπαν ότι τελικά δεν είναι αυτή η μεγάλη νικήτρια.

Τα δέκα λεπτά που «άλλαξαν» την ζωή της

Η Margaret De Micheli είπε στη βρετανική «The Sun» ότι η συγκεκριμένη ιστορία διήρκησε μόνο δέκα λεπτά, όμως σε εκείνο το χρονικό διάστημα εκείνη έκανε όνειρα, ώστε να αλλάξει την ζωή της.

Σύμφωνα με την ίδια, αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, με τον σύζυγο της που είναι 78 ετών να συνεχίζει να εργάζεται, καθώς δεν μπορεί να βγει στη σύνταξη ακόμα. «Επιστρέψαμε στην κανονικότητα. Ο σύζυγός μου πήγε στη δουλειά του, ήθελα να κερδίσω κάτι για να έχει την οικονομική δυνατότητα να συνταξιοδοτηθεί», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ανέφερε ότι «είναι κουρασμένος, σηκώνεται νωρίς το πρωί. Συνήθως ξυπνάει στις 3.30, ενώ πιάνει δουλειά στις 5 το πρωί μερικές φορές. Είναι καταπληκτικός» και πρόσθεσε πως «στόχος μου είναι να συνταξιοδοτηθεί. Αυτός είναι ο κύριος στόχος μου».

Μάλιστα, είπε ότι ζουν «σε ένα μουχλιασμένο διαμέρισμα στο Λονδίνο», με τα πατώματα «να είναι πράσινα από την μούχλα» και να έχει «παντού σκόνη και θόρυβο», γιατί γίνονται σε άλλα διαμερίσματα εργασίες ανακαίνισης.

Έτσι, η 72χρονη σημείωσε ότι εξακολουθεί να παίζει όλα τα βασικά τυχερά παιχνίδια, όπως το EuroMillions, με στόχο να κερδίσει ορισμένα χρήματα για να αλλάξει την κατάσταση.

«Δεν περιμένω να κερδίσω εκατομμύρια, ίσως 25.000 λίρες (περίπου 30.000 ευρώ) ή κάτι αντίστοιχο θα ήθελα», είπε χαρακτηριστικά στην «The Sun».

ethnos.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook