Από το κακό στο χειρότερο! Όλοι το έβλεπαν από την αρχή σχεδόν που εφαρμόστηκε από τη δημοτική αρχή Χανίων η νέα χωροθέτηση της στάσης στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων στις οδούς Τζανακάκη και Πλουμιδάκη.

Είχαμε και στο παρελθόν θίξει με αφορμή παράπονα πολιτών την απαράδεκτη κατάσταση που δημιουργείται στην Τζανακάκη, μπροστά από τους παλιούς ιταλικούς στρατώνες και στην Πλουμιδάκη, στο κέντρο της πόλης.

Σήμερα το μεσημέρι τα διπλοπαρκαρισμένα λεωφορεία είχαν δημιουργήσει αυτή την εικόνα «ασφυξίας» στον δρόμο, αφήνοντας στην Τζανακάκη μια υποτυπώδη λωρίδα να περνάνε ίσα – ίσα τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Επειδή το πρόβλημα “σέρνεται” όλο αυτόν τον καιρό χωρίς λύση και επειδή οι επικρίσεις ήταν πολύ έντονες, ο δήμαρχος Χανίων είχε απαντήσει κατά τη διάρκεια δημοτικού συμβουλίου τον Μάιο, ότι αυτές οι θέσεις είναι για στάση και όχι για στάθμευση και φταίνε οι οδηγοί λεωφορείων που σταθμεύουν με αποτέλεσμα οι επόμενοι που φτάνουν στο σημείο να διπλοπαρκάρουν και να δημιουργείται πρόβλημα.

Αυτά τον Μάιο. Ιούνιος σήμερα, όχι μόνο δεν έχει αλλάξει τίποτα αλλά δυστυχώς η εικόνα είναι ακόμα χειρότερη. Τα διπλοπαρκαρισμένα εξακολουθούν να υπάρχουν.

Σε μια υποτίθεται «έξυπνη πόλη» ένας… «έξυπνος δήμαρχος» αντί να εμμένει σε μια απόφαση που βλέπει ότι στην πράξη “δεν τραβάει”, που παρά τις όποιες προθέσεις στη θεωρία, στην πράξη αποδεικνύεται κακή λύση -όποιος και αν ευθύνεται γι’ αυτό, θα έπρεπε να δεχτεί ότι η λύση που έδωσε απέτυχε και να αναζητήσει νέα λύση. Αυτό στην περίπτωση πάντα μιας «έξυπνης πόλης»…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook