Δύο Φιλέλληνες Βρετανοί στο πλευρό των κατοίκων του Δήμου Μινώα Πεδιάδας

Τον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας Μανώλη Φραγκάκη επισκέφθηκαν η Mary και ο Phillip Campfield, ένα ζευγάρι Βρετανών, οι οποίοι συγκινημένοι από το δράμα που βιώνουν οι κάτοικοι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, προσέφεραν, δύο φορές, χρήματα για την ενίσχυση των σεισμόπληκτων.
Μέσω του ξενοδόχου κ. Μανώλη Ζερβάκη, στο ξενοδοχείο του οποίου διαμένουν στην περιοχή της Σταλίδας, έδωσαν χρήματα, βλέποντας από την τηλεόραση – κατά τη διάρκεια των διακοπών τους – εικόνες του Δήμου, αμέσως μετά τον σεισμό. Ωστόσο, φέτος που ξαναήλθαν στην Κρήτη, θέλησαν και πάλι να ενισχύσουν τους σεισμόπληκτους του Δήμου Μινώα Πεδιάδας!

«Η πράξη των δύο Φιλελλήνων Βρετανών που έρχονται στο νησί μας κάθε χρόνο από το 2006, φανερώνει πως η κοινωνική αλληλεγγύη δε γνωρίζει σύνορα. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά για τις δύο προσφορές των φίλων μας, της Mary και του Phillip, που με τρόπο ουσιαστικό συμβάλλουν στην προσπάθεια στήριξης της πολύπαθης κοινωνίας του Δήμου μας. Συνάμα αποτελεί και μια κίνηση αγάπης με ιδιαίτερο συμβολισμό και ένα παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας», είπε ο Δήμαρχος στο περιθώριο της συνάντησης που είχε με το ζευγάρι και τον κ. Ζερβάκη, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που έφερε τους Βρετανούς σε επαφή με τον Δήμαρχο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook