Με μια απίστευτη περίπτωση κλήθηκαν να ασχοληθούν Χριστουγεννιάτικα οι αστυνομικοί του Ηρακλείου, όταν ένας 41χρονος Ηρακλειώτης που…συνευρέθηκε ερωτικά έναντι πληρωμής με 22χρονη απο την Νιγηρία έκλεψε το κινητό της, ενώ στην συνέχεια κατήγγειλε πως η 22χρονη του έκλεψε 500 ευρώ.

Το \”κερασάκι στην τούρτα\” ήταν η καταγγελία της 22χρονης πως ο \”πελάτης\” της την ξυλοκόπησε.

Πάντως και οι δύο συνελήφθησαν απο αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης επεισοδίου μεταξύ του 41χρονου και της 22χρονης, προέκυψε ότι είχαν πραγματοποιήσει ερωτική συνεύρεση, έναντι του χρηματικού ποσού των σαράντα (40) ευρώ, ποσό το οποίο κατέβαλλε ο 41χρονος στην 22χρονη αλλοδαπή, η οποία στερείται αδείας εργασίας εκδιδομένων επ΄αμοιβή προσώπων από την αρμόδια Αρχή.

Ο 41χρονος κατά το χρονικό διάστημα της παραμονής του στο χώρο της 22χρονης αφαίρεσε μία συσκευή κινητού τηλεφώνου, πράξη η οποία έγινε αντιληπτή από την ίδια.

 Η συσκευή βρέθηκε στην κατοχή του 41χρονου και παραδόθηκε στην 22χρονη από αστυνομικούς του Α΄Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου οι οποίοι είχαν φτάσει αρχικά στο σημείο του επεισοδίου.

Από τον 41χρονο καταγγέλθηκε, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, κλοπή σε βάρος του από την 22χρόνη, του χρηματικού ποσού των πεντακοσίων (500) ευρώ.

Επίσης από την 22χρονη, καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου ότι κατά τη διάρκεια του επεισοδίου μεταξύ τους, ο 41χρονος άσκησε σε βάρος της φυσική σωματική βία προκαλώντας τον ελαφρύ τραυματισμό της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook