Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου εστιακών φοιτητών στο Πολυτεχνείο Κρήτης.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται αύριο Δευτέρα 13 Ιούνη, όπου οι εστιακοί φοιτητές μπορούν να ψηφίσουν μεταξύ 12:00 με 19:00 στο παλιό γυμναστήριο των εστιών (κάτω από την γέφυρα).

Η «Πανσπουδαστική ΚΣ» καλεί τους εστιακούς φοιτητές να στηρίξουν μαζικά το ψηφοδέλτιό της, ώστε ο Σύλλογος με ακόμα μεγαλύτερη μαχητικότητα να παλέψει για την ικανοποίηση των αναγκών των οικοτρόφων στις εστίες, ενάντια στην υποβάθμιση της φοιτητικής μέριμνας και την επιχειρηματική λειτουργία των εστιών.

«Μέσα και από την μαζική συμμετοχή των εστιακών στις εκλογές θα δυναμώσει η προσπάθεια να κάνουμε τον σύλλογο ακόμα πιο μαχητικό μπροστά στη νέα επίθεση που δεχόμαστε στις σπουδές μας, απέναντι στα σχέδια της κυβέρνηση όπως εκφράστηκαν από τον πρωθυπουργό για ενοίκια στις εστίες. Απέναντι στο νέο νόμο πλαίσιο και την είσοδο της αστυνομίας στα πανεπιστήμια, απέναντι στην υποχρηματοδότηση και την διάλυση της φοιτητικής μέριμνας.

Για να οργανώσουμε τον αγώνα και να διεκδικήσουμε την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών μας, για να ζωντανέψουν και άλλο οι εστίες μας, να γίνουμε περισσότεροι αυτοί που αγωνιζόμαστε.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook