Ένα από τα βασικά του στελέχη στην πολύ καλή πορεία που έχει κάνει στον πρώτο γύρο θα χάσει ο ΟΦΗ στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο λόγος για τον Μαρινάλντο Σουμπίνιο που αποτελεί εδώ και λίγα 24ωρα παρελθόν από τον ΟΦΗ και παρά το γεγονός ότι κάποιοι προσπάθησαν να το κρατήσουν κρυφό η είδηση διέρρευσε μετά και την απουσία του Βραζιλιάνου μέσου από τις προπονήσεις του Σαββάτου και της Δευτέρας που είχαν να κάνουν με την προετοιμασία για το εξ αναβολής ματς που θα δώσει ο ΟΦΗ την Τετάρτη στο «Γεντί Κουλέ» με τον Λεβαδειακό.

Οι λόγοι της αποχώρησης του Σουμπίνιο άλλοι λένε ότι έχουν να κάνουν με το οικονομικό και την καθυστέρηση που υπήρχε στην καταβολή των χρημάτων ενώ άλλες πληροφορίες που είναι καλά επιβεβαιωμένες τονίζουν ότι ο Σουμπίνιο δεν φεύγει λόγω οικονομικού αλλά λόγω κάποιων άλλων ενεργειών ενός συγκεκριμένου ανθρώπου που θέλει να εμπλακεί στα διοικητικά του ΟΦΗ και είναι έτοιμος να συγκροτήσει το δικό του ψηφοδέλτιο για την γενική συνέλευση της 30ης Δεκεμβρίου. 

Το περίεργο σε αυτή την υπόθεση είναι ότι ο Νίκος Αναστόπουλος σύμφωνα με πληροφορίες δεν ήταν ενήμερος για την αποχώρηση του Σουμπίνιο και το ερώτημα είναι το ποιος πήρε την απόφαση για την απομάκρυνση η την φυγή του Βραζιλιάνου μέσου από τον ΟΦΗ.

Πέρα από τον Σουμπίνιο πάντως δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από την ομάδα ακόμη ένας βασικός παίκτης του ΟΦΗ και αυτός δεν είναι άλλος από τον Στάθη Ταυλαρίδη που φαίνεται να έχει πολύ καλή οικονομική πρόταση από την Μονακό.

Εν μέσω αυτού του κύματος αποχωρήσεων από τον ΟΦΗ η κρητική ομάδα προσπαθεί να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Λεβαδειακό στο «Γεντί Κουλέ».

Για αυτό το ματς ο Νίκος Αναστόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Μποντόρ και Παπουλή. Ο πρώτος έχει θλάση στους προσαγωγούς ενώ ο δεύτερος έχει αιμάτωμα στον δικέφαλο που τον ταλαιπωρεί εδώ και καιρό και ακολούθησε και την Δευτέρα ατομικό πρόγραμμα. Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό θα ολοκληρωθεί την Τρίτη στις 4 το απόγευμα με προπόνηση που θα γίνει στο «Γεντί Κουλέ».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook