Με αφορμή τις συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα με πρωτοβουλία του Δήμου Αγίου Νικολάου και την συμμετοχή εκπροσώπων επαγγελματιkών κλάδων, υπηρεσιακών παραγόντων της Τροχαίας και του Λιμεναρχείου, αναφορικά με το ζήτημα της  ομαλής λειτουργίας της πόλης κατά την διάρκεια της τουριστικής περιόδου, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός σε συνάντηση που είχε σήμερα(14/6), με τους κ. κ. Νίκο Καρπαθιωτάκη Αντιπρόεδρο του ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου και Κώστα Καρύδη μέλος του Δ.Σ, επανεξέτασαν την πρόταση για την λειτουργία της Αστικής Συγκοινωνίας στην πόλη.

Σύμφωνα με δήλωση του κ. Ζερβού,  στην συνάντηση επανεξετάστηκε η προγραμματική σύμβαση μεταξύ Δήμου και ΚΤΕΛ για την ανάθεση του έργου της αστικής συγκοινωνίας, που είχε “παγώσει” λόγω πανδημίας, ενώ ζητήθηκε από τους εκπροσώπους του ΚΤΕΛ, να καταθέσουν συγκεκριμένα οικονομικά στοιχεία δεδομένης της αύξησης της τιμής του πετρελαίου, ώστε να υλοποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι η σημαντική αυτή δράση, που θα βοηθήσει την κυκλοφορία μέσα στην πόλη, εφόσον βέβαια οι δημότες  χρησιμοποιήσουν τα λεωφορεία,στην γραμμή που σχεδιάζεται .

Να σημειώσουμε ότι η γραμμή που προτείνεται θα ξεκινά από το ΚΤΕΛ και θ΄ ακολουθεί την διαδρομή : Επιμενίδου, Κριτσάς, roundabout ( Αστυνομική Διεύθυνση), Λατούς, Κοντογιάννη, Καπετανάκη, Μαρίνα, πλατεία, Λιμάνι, Κιτροπλατεία, Παλαιολόγου, roundabout (S/M Σκλαβενίτης), ΚΤΕΛ, ενώ λόγω της μεγάλης διαδρομής η συχνότητα των δρομολογίων θα είναι κάθε μισή ώρα.

??

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook