Ο μέχρι σήμερα γνωστός «Αγροτικός Αύγουστος» συνεχίζεται ως «Φεστιβάλ Γης», με διευρυμένη συμμετοχή φορέων, αναβαθμισμένο περιεχόμενο και ευρύτερους στόχους. Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και του Δήμου Αποκορώνου, το Φεστιβάλ Γης – Άνθρωποι και Προϊόντα σας καλεί να δηλώσετε ενδιαφέρον και να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 5 Ιουλίου έως και την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 στο Πάρκο Γ. Παπαδάκη στη Γεωργιούπολη.

Μέσα από περίπτερα παραγωγών, επιχειρήσεων, Δήμων, ιδρυμάτων και φορέων, μέσα από ενημερωτικές συζητήσεις-παρουσιάσεις και ποικίλο πολιτιστικό πρόγραμμα και δρώμενα για μικρούς και μεγάλους, η Οργανωτική Επιτροπή φιλοδοξεί οι εκδηλώσεις του θεσμού του Φεστιβάλ Γης να συμβάλλουν σημαντικά στην προβολή του φυσικού, παραγωγικού και πολιτιστικού μας πλούτου, στο πλαίσιο μιας γιορτής αυτογνωσίας για τους ντόπιους που θα αποτελέσει και ευκαιρία γνωριμίας με όλες τις πτυχές του τόπου μας για τους ξένους επισκέπτες.

Πληροφορίες ή δηλώσεις ενδιαφέροντος συμμετοχής από παραγωγούς, επιχειρήσεις, Ιδρύματα και φορείς στις ανακοινώσεις της ιστοσελίδας www.panetaik.gr ή στο e-mail: [email protected] καθώς και στο τηλέφωνο 2825340335.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook