Με τη συμμετοχή του αρχηγού, Νίκου Πάτα, να κρίνεται την τελευταία στιγμή, η Μικτή Παίδων της Ε.Π.Σ. Χανίων ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Τετάρτης (28/12-13.00) με το Ρέθυμνο.

Οι ενωσιακοί προπονητές, Γιάννης Μηνάς και Βαγγέλης Πρόκος, δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Χατζόπουλο, που είχε αποβληθεί στο παιχνίδι με το Ηράκλειο.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την Ε.Π.Σ. Χανίων (epshanion.gr):

Με στόχο τη νίκη, που θα την διατηρήσει στην κορυφή του 11ου ομίλου του πρωταθλήματος Μικτών ομάδων ΕΠΣ, η Μικτή Παίδων της Ε.Π.Σ. Χανίων αντιμετωπίζει την Τετάρτη (28/12-13.00) την αντίστοιχη ομάδα του Ρεθύμνου, στο γήπεδο Μοναχής Ελιάς.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Τρίτη (27/12) και οι ενωσιακοί προπονητές, Γιάννης Μηνάς και Βαγγέλης Πρόκος, ανακοίνωσαν την αποστολή, η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, λόγω του ότι η συμμετοχή του αρχηγού Νίκου Πάτα, θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι:

Γιακουμάκης Πέτρος (Α.Ο. Χανιά), Ιερωνυμάκης Ιωάννης (Α.Ο. Χανιά), Καζάκος Μιλτιάδης (Αρης Σούδας), Καλανδράνης Σταύρος (Ηρακλής Νεροκούρου), Καραντωνάκης Ζαχαρίας-Ραφαήλ (Πλατανιάς), Κοκκινάκης Ιωάννης (Ιωνία 2000), Κοντορινάκης Αλέξανδρος (Κρητικός Αστήρ), Κορωνάκης Ιωάννης (Π.Σ.Ν. Χανιά), Κουράκης Μάρκος-Φανούριος (Ποσειδών Τσικαλαριών), Λιάσκας Βασίλειος (Αρης Σούδας), Μαραγκουδάκης Χαράλαμπος (Π.Σ.Ν. Χανιά), Ξηράκης Σαράντος (Νέοι Μινωταύρου), Πάτας Νικόλαος (Ασπίδα), Σκευοφύλαξ Κωνσταντίνος (Α.Ο. Χανιά), Σκουλουδάκης Δημήτριος (Α.Ο. Χανιά), Στεφανίδης Ηλίας (Αρης Σούδας), Στεφανίδης Νικόλαος (Π.Σ.Ν. Χανιά), Στρατινάκης Σταύρος (Π.Σ.Ν. Χανιά), Τατάροβ Σάββας (Δόξα Παχιανών).

Για πρώτη φορά στην αποστολή βρίσκονται οι Γιακουμάκης και Ν. Στεφανίδης, ενώ απουσιάζει ο τιμωρημένος Κωνσταντίνος Χατζόπουλος.

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook