Πανέτοιμος για το μεγάλο ματς πρόκληση που θα γίνει την Τετάρτη στο Κλειστό «Μελ. Μερκούρη» στις 4μ.μ (NET) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι ο ΑΓΟΡ.

Η ομάδα του Ρεθύμνου μετά την πολύ καλή παρουσία που έχει διαγράψει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα καλείται να μετρήσει τις δυνάμεις κόντρα ίσως στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και να διατηρήσει παράλληλα το αήττητο στην έδρα της.

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο προπονητής του ΑΓΟΡ Στέργιος Κουφος και ο αρχηγός της ομάδας του Ρεθύμνου Γιώργος Κούμουλος.

«Αρχικά εύχομαι χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο με υγεία και ευτυχία και με το καλό να έρθει το 2012. Η χρονιά που φτάνει στο τέλος της ήταν εξαιρετική για το Ρέθυμνο, και μπορεί να είναι τυχαίο, αλλά το τελευταίο παιχνίδι είναι απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδος και Ευρώπης Παναθηναϊκό. Σίγουρα αποτελεί μία επιβράβευση για όλο το Ρέθυμνο, καθώς η προσπάθεια ανόδου στην Α1 ήταν τεράστια και σαφέστατα νοιώθουμε υπερήφανοι και για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα.

Σχετικά με το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, η έκβασή του δεν εξαρτάται από την ομάδα μας, αλλά αποκλειστικά από τον Παναθηναϊκό. Ελπίζουμε να μην δουλέψει καλά κάποιο γρανάζι του, εμείς με τη σειρά μας να το εκμεταλλευτούμε και να δείξουμε ανταγωνιστικοί. Όπως ανταγωνιστικοί δείξαμε και στο άλλο μεγάλο παιχνίδι στην έδρα μας, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Επίσης, περιμένουμε να δούμε στο παρκέ σε τί κατάσταση θα φανεί η ομάδα και αν την επηρέασαν το ρεπό και οι γιορτές των Χριστουγέννων.

Γενικότερα, όμως, το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αποτελεί μία γιορτή για όλο το Ρέθυμνο. Το ότι εδώ και περίπου μία εβδομάδα δεν υπάρχει εισιτήριο ούτε για δείγμα, μαρτυρά το πάθος του κόσμου να δει από κοντά ένα πραγματικά μεγάλο παιχνίδι, μία γιορτή του μπάσκετ την πόλη του Ρεθύμνου» είπε ο Στέργιος Κουφός. 

Ο Γιώργος Κούμουλος από την πλευρά του επισήμανε : «Μπροστά μας έχουμε ένα παιχνίδι με αντίπαλο τον πρωταθλητή Ευρώπης και αυτό τα λέει όλα. Η προετοιμασία της ομάδας κύλησε με την ανάλογη σοβαρότητα, όπως και πριν από κάθε αγώνα.

Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό αλλά στο παρκέ θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το κίνητρο για όλους τους παίκτες, Έλληνες και ξένους, είναι πολύ μεγάλο, καθώς θα αντιμετωπίσουμε μερικούς από τους καλύτερους αθλητές στην Ευρώπη. Δεν έχουμε αυταπάτες και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό.

Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο, φυσικά σε όλα τα μέλη της ομάδας μας και στους ανθρώπους που την στηρίζουν. Εύχομαι το 2012 να γίνει καλύτερο το μπάσκετ στη χώρα μας, που κακά τα ψέματα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook