Η ομάδα Κρήτης των Varadero Maniacs συνεχίζοντας με αμείωτο ρυθμό το κοινωνικό της έργο που έχει πλέον καθιερώσει, αυτή την φορά επέλεξε τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων!

Σύμφωνα με τον ιδρυτή και διαχειριστή της ομάδας Νίκο Αναστασάκη: «Αυτή τη φορά επιλέξαμε να συνεισφέρουμε στα ανίκητα παιδιά, τα πιο γενναία παιδιά, τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ! Εξ ίδιων πόρων, αγοράσαμε και δωρίσαμε ένα κλιματιστικό μηχάνημα 12000 BTU και φροντίσαμε επίσης και για την εγκατάσταση του! Τη δωρεά μας συμπλήρωσε μια χορηγία τροφίμων συνολικού ποσού 738 ευρώ! Σε αυτούς του σούπερ ήρωες δείχνουμε το πρόσωπο του μοτοσυκλετιστΉ όπως πραγματικά είναι!

Δείχνουμε το δρόμο σε οποίον μπορεί να βοηθήσει, να βοηθήσει όπως μπορεί.. Για εμάς ο μοτοσυκλετισμός προάγει τον πολιτισμό και εντός, αλλά και εκτός δρόμου ιδίως όταν αυτό συνδυάζεται από κινήσεις αλληλεγγύης όπως τις δίκες μας! Ευχαριστούμε το προσωπικό και την διοίκηση της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων για την άψογη συνεργασία και φιλοξενία, και τους ευχόμαστε καλή συνεχεία στο έργο τους!»

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook