Πριν από αρκετές ημέρες, σε περιοχή των Χανίων είχε εντοπισθεί ένας σκύλος δεμένος σε δεξαμενή κάτω από τον καυτό ήλιο και σε άθλια κατάσταση.

Μετά από σχετική καταγγελία, αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο πήραν τον σκύλο και παρά την έρευνα που έγινε δεν βρέθηκε ο ασυνείδητος ιδιοκτήτης που τον άφησε έκθετο σε κακές συνθήκες.

Έτσι ο σκυλάκος μεταφέρθηκε για φιλοξενία στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων όπου γνώρισε την αγάπη και φροντίδα των αστυνομικών του Α.Τ. Χανίων οι οποίοι τον «βάφτισαν» με το όνομα Μπρούνο (Bruno).

Σε συνεννόηση με τον Δήμο Χανίων, οι αστυνομικοί  πήγαν τον σκυλάκο για την αναγκαία κτηνιατρική περίθαλψη και ο Bruno παρέμενε για μια περίπου εβδομάδα στο αστυνομικό μέγαρο, περιμένοντας εκείνον που θα τον κάνει μόνιμο μέλος της οικογένειάς του.

Και μετά από σχετικές ενέργειες των αστυνομικών που τον φρόντιζαν η πολυπόθητη ημέρα ήρθε.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση της ΓΑΠΔΚ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«Καλημέρα και καλή βδομάδα από το Bruno. Οι δύσκολες μέρες  στο βαρέλι πέρασαν‼ Η φροντίδα και η αγάπη των αστυνομικών στο Αστυνομικό Τμήμα Χανίων  τον δυνάμωσαν. Εκείνος αφού χάρισε απλόχερα την ευγνωμοσύνη του στους φροντιστές του ξεκίνησε μια νέα ζωή σε μια νέα οικογένεια. Καλή αρχή Bruno !!!»

 Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χανιώτης που υιοθέτησε τον Bruno είχε «χάσει» τον σκύλο του πριν λίγα χρόνια και μόλις είδε τον σκυλάκο που του θύμισε εκείνον που πέθανε, δεν δίστασε και αποφάσισε να τον κάνει μέλος της οικογένειάς του.

Ναπολέων Σαραντίδης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook