Δεν έχει προηγούμενο, αυτό που συνέβη στα Χανιά το πρωί της Δευτέρας.

Οι δημοσιογράφοι που πήγαιναν στο ΚΑΜ για την συνέντευξη Τύπου παρουσίασης του θερινού πολιτιστικού προγράμματος του Δήμου Χανίων, έκπληκτοι έβλεπαν πολλά αυτοκίνητα σταθμευμένα γύρω από το θέατρο Μίκης Θεοδωράκης και αρκετό κόσμο.

Μπαίνοντας, από περιέργεια, στο θέατρο, διαπίστωσαν πως πραγματοποιείτο η 11η συνεδρίαση της επιτροπής παρακολούθησης του προγράμματος αγροτικής ανάπτυξης ολόκληρης της χώρας!

Διοργανωτής, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, το οποίο – πέραν των αρμοδίων των υπηρεσιών, της Περιφέρειας Κρήτης και άγνωστο ποιών ακόμη, δεν κάλεσαν, ούτε καν ειδοποίησαν για την σημαντική αυτή συνεδρίαση τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης!

Να σημειωθεί πως στην έναρξη της συνεδρίασης παρέστη ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Στύλιος, ενώ συμμετείχαν και ανώτερα στελέχη του Υπουργείου καθώς και εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Είναι απορίας άξιον το γιατί το Υπουργείο, αλλά ούτε η Περιφέρεια Κρήτης που είναι αρμόδια για το πρόγραμμα σε τοπικό επίπεδο, δεν ενημέρωσαν τον Τύπο, ειδικά όταν οι εργασίες της συνεδρίασης μεταδόθηκαν ζωντανά από το you tube.

Ναπολέων Σαραντίδης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook