Οι δράσεις πραγματοποιήθηκαν σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου και αφορούσαν στο σύνολο των κάδων. Οι διαρκείς καθαρισμοί, που επαναλαμβάνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο δήμο εντάσσονται στο συνολικότερο πλαίσιο του ολοκληρωμένου σχεδίου καθαριότητας που εκκίνησε πριν ακόμα την έξαρση της πανδημίας και συνεχίζεται αδιάλειπτα.

«Η έμφαση στην καθαριότητα και οι περιοδικές απολυμάνσεις των κάδων στο Δήμο μας εντάσσονται σε ένα ευρύτερο σχέδιο που έχει ως στόχο το σεβασμό στο περιβάλλον και την προστασία της δημόσιας υγείας» αναφέρει με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης, για να προσθέσει: «Στόχος μας είναι να διατηρούμε όλο το δήμο μας καθαρό ανεξάρτητα από ελλείψεις ή ζητήματα που δημιουργούνται. Συνεχίζουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο, γνωρίζοντας πως με τη συνεργασία όλων μας ο στόχος είναι εφικτός».

Από την πλευρά του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Αντώνης Κωνσταντουλάκης αναφέρει: «Συνεχίζουμε ένα έργο, για να αναβαθμίσουμε την καθημερινότητα των πολιτών και να διασφαλίσουμε, ένα όσο το δυνατόν καθαρό περιβάλλον. Το έργο παραμένει δύσκολο. Εμείς συνεχίζουμε να δίνουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας, όμως είναι αναγκαία και η υποστήριξη και βοήθεια των δημοτών».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook