Η ενημέρωση της Π.Ε.Χανίων αναφέρει:

Λήψη έκτακτων προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην επαρχιακή οδό 31 Ροδοβάνι – Σούγια – Χώρα Σφακίων προς Μύρθιο και Μονήν Πρεβέλης δι Αγ. Ρουμέλης, Αγ. Ιωάννου, Ανωπόλεως, Κομητάδων, Πατσιανού, Καψοδάσους και Σκαλωτής μετά διακλ. προς Φραγκοκάστελο, στην περιοχή της γέφυρας της Αράδαινας.

Ενημερώνουμε τους οδηγούς ότι προκειμένου να εκτελεσθούν οι αναγκαίες εργασίες που προβλέπονται από την μελέτη κατασκευής του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤO ΕΠΑΡΧΙΑΚO ΟΔIKO ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΧΑΝΙΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΦΑΚΙΩΝ, 5Ο ΥΠΟΕΡΓΟ: ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΖΗΜΙΩΝ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΧΑΝΙΩΝ, ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΦΑΚΙΩΝ», θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων δια μέσου της γέφυρας της Αράδαινας, για το διάστημα από την Πέμπτη 23/6/2022 έως και την Παρασκευή 24/6/2022.

Για το διάστημα αυτό, που θα εκτελούνται οι εργασίες επιθεώρησης και συντήρησης στην γέφυρας, η Διεύθυνση Τροχαίας Χανίων θα εφαρμόσει τις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εν λόγω επαρχιακή οδό, στην περιοχή της γέφυρας της Αράδαινας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook