Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών (26/06), η θεατρική ομάδα «ΚΕ-ΘΕΑΣΙΣ» του Πολυδύναμου Κέντρου Χανίων, του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ θα παρουσιάσει την θεατρική παράσταση «Όρνιθες» του Αριστοφάνη, την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 στα Χανιά στο Θέατρο των Λενταριανών στις 21:00 σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Χανίων και το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας ΑμεΑ και Ισότητας.

Επίσης, στις 27 Ιουνίου 2022 θα παρουσιάσει στο Ρέθυμνο στο Θέατρο Ερωφίλη στις 21:00, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης και με την υποστήριξη του Δήμου Ρεθύμνης. Την προσπάθεια αυτή, στηρίζει εθελοντικά η ηθοποιός- μουσικός Φαίη Ψωμαδάκη, ενώ την παράσταση πλαισιώνουν, με την πρωτότυπη μουσική που σύνθεσε αποκλειστικά για το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, ο τραγουδοποιός, εθελοντής του Πολυδύναμου Κέντρου Χανίων Λεωνίδας Μαριδάκης και με τη χορευτική σύνθεση και κινησιολογία που ανήκει στην εθελόντρια χορογράφο Νατάσα Πορτάλιου.

Οι «Όρνιθες» είναι μια ιστορία αναζήτησης ενός κόσμου με αξίες καθαρές, όπου τα ανθρώπινα ιδανικά ξαναβρίσκουν τη χαμένη τους αξία. Μια διαδρομή σαν αυτή της προσπάθειας για απεξάρτηση, όπου το θέατρο έχει τη δύναμη να βάζει θεμέλια και να «φωτίζει» το δρόμο για μια «καθαρή» ζωή με αυθεντική επικοινωνία και με το πάθος για δημιουργία που αφυπνίζεται όταν οι άνθρωποι αλλάζουν ζωή και διεκδικούν μια ισότιμη θέση στην κοινωνία.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Το «Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Κρήτης, με έδρα τα Χανιά» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5035309 είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη» 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook